Svensker, ass…

Madammen kom nyss hjem fra slekta i Svealand, og i bagasjen hadde hun svensk julebrus.

Svensker er alkoholikere. Alle sammen. Det er den eneste forklaringen jeg kan finne etter å ha smakt jule»brusen» deres. Bjäre Julmust smaker nemlig god gammeldags Rom & Cola. Ikke Cuba Libre, kun rom pluss coca cola. De har til og med fått med seg alkoholsmaken – i et alkoholfritt produkt.

Svensker er alkoholikere.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Svensker har også rusbrus som smaker mandarin & chili, for ikke å snakke om wasabi. Norske leskedrikkprodusenter har virkelig mye å lære.

Så, sparer du litt til meg?

Kim: Den med mandarin og chili husker jeg godt!

Ole: Nei. Er du avholds så er du avholds.

Min uoffisielle julebrusliste:

1. Grans julebrus
2. Hamar julebrus (fra Lillehammer bryggeri)
3. CB julebrus (Kristiansand)
4. Ringnes julebrus
110. Aas julebrus (som bare en rødbrus med en liten twist – juks!)

Den derre jævla musten er dritekkel! Jeg kjøpte den når jeg var på juleshoppings i Sthlm ifjor, og blei KVALM og veldig skuffa, av bare en slurk. Tømte innholdet i do og tok meg en øl!

Heh, jeg backer Tine på denne. En sveamann som man kjenner sverget på kjøp av denne julemust’en, – hva HAR den med julebrus å gjøre? Det er ikke julebrus. Det er en slags ingefærøl meets vørterøl.

Sa du ikke at den var alkoholfri, Iversen? Har uansett ikke lyst til å smake lenger etter å ha lest hva Tine og Anett mente, så bare kos deg med den på egen hånd. :)

Julebrus, my ass.

Sam: Du har glemt Arendals Julebrus. Den skal etter 1-tallet.

Tine og Anett: Jeg må innrømme at den smaker litt artig etter halve flaska, men jeg kommer ikke akkurat til å valfarte til Sverige for å fylle opp lageret før jul.

Ole: Jo, men den smaker som alkoholbasert drikke, og jeg skal jaggu ikke ha noe ansvar for at du faller av vannvogna.

Sham: Du oppsummerer perfekt.

[…] Siden tannlegen min leser dette vil jeg selvsagt ikke påstå at det drikkes mye brus, men den lille brusen som går, den går.. eh.. fort. Grisefort. Vi snakker om minutter. Dette er premisset for vektlegging av setningen som skal definere hvor becrappen “Bjäre Julmust” er: […]

[…] Påskmusten er i hus. Ta deg i akt for hva du får i glasset! Dele med verden? Trykk her. […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.