Min heftige lørdagsnatt!

Det har i det siste blitt satt litt fokus på at bloggende kvinner kan være meget frisinnede og via bloggen selv definere sin seksuelle rolle, hvorvidt de skal være helgener, horer eller alt innimellom og på siden av dette. Og i den seksuelle løssluppenhetens navn skal jeg nå fortelle dere om min lørdagsnatt.

Hvordan knulle en kvinne er vel den passende overskriften her. Vel, på lørdag var jeg på en fest, så utrolig som det enn høres ut. Var litt deprimert over svake underveiseksamensresultater, så jeg tok en tur ut sammen med noen biologer jeg kjenner, og de klarte på en eller annen måte å lure i meg litt tequila. De som har sett meg drikke tequila før vet at det ikke er en god ide, så før jeg visste ordet av det danset jeg faktisk. Gud, jeg gruer meg til å se de mobilvideoene senere. Og så var det en søt jente der, en venninne av noen av biologene som åpenbart hadde et godt øye til meg, så kom i snakk med henne og danset enda mer (oh, skammen!). Litt vodka senere hadde vi rotet oss hjem til henne og slengt oss på senga, og jeg la meg ned og pustet dypt mens hun lente seg over meg, dro ned buksa mi og….

Til de av dere som enda ikke har skjønt at dette er det reneste oppspinn; dere 1) leser denne bloggen altfor sjelden, eller 2) syntes jeg er en hyggelig kar og unner meg virkelig et ligg. Gruppe 1: Skamme seg! Gruppe 2: Takker for lykkeønskningen, men jeg er ikke ute etter et one night stand. Eg er på søken etter den sanne kjærleik, eg. :)

Før dere kaller meg en bloggetittelløgner må jeg få lov til å påpeke at lørdagsnatten faktisk var ganske heftig, og den inneholdt biologer. Men istedet for heftig sex var det Ringenes Herre-maraton på Colosseum 1. Og det var heftige saker. Så heftige saker at medregnet denne setningen har jeg brukt ordet heftig 5 ganger på 4 setninger. Begynte kvart på tolv (altså rett før midnatt, så har vi det fullstendig på det rene) og varte til klokka 10. Mellom filmene var det ca en halvtimes pause. Trodde det skulle bli store problemer med å holde seg våken, men var bare smådøsig i ca en halvtime i film tre, ellers klarte jeg å holde fokus. Så har ikke sovet i natt, og heller ikke i dag. Ok, om man regner med miniblunder har jeg kanskje til sammen fått 1 time på øyet siden i går formiddag klokka 10. Og siden jeg er en person som helst bør ha 8 timer per natt har jeg i hele dag vært litt smårar.

På lørdags formiddag/midt på dagen var jeg på skolen i 5 timer for å jobbe på et prosjekt sammen med en medstudinne. Vet ikke hva som kom over meg, jeg pleier vanligvis å kaste bort helgen i stor stil, slik jeg har gjort i dag. Så dette er egentlig litt selvskryt. Go me!

For litt siden ble jeg tagget av vår alle felles yndlingsiskrem Elisabeth. Hun vil jeg skal poste et bilde av drømmekvinnen min og meg, samt barnet vi ville fått. Nå har jeg desverre ikke egentlig noen drømmekvinne, jeg har faktisk et fairly pragmatisk syn på saken. Jeg tar med andre ord hvem som helst som faktisk vil ha meg. ;) Ok, en overforenkling, men det vil si at kvinnen jeg på et gitt tidspunkt har i tankene som oftest er en eller annen jeg kjenner eller er bekjent av, eventuelt en jeg kan stirre på når jeg sitter på forelesning. Og har jo ikke lyst til å poste et slik bilde. Har ikke noen heller, stikk i strid med populær oppfatning tar jeg ikke bilder av jenter i smug, det eneste jeg gjør er å sende beundrende blikk. Derfor skal jeg vise min narsissistiske side (kombinert med min eksibisjonistiske):

dsc00604.JPG

Ole +

030.JPG

Halvard =

sommer06-015.jpg

Sætran

Nå er det en stor fare for at disse bildene tar seg dårlig ut i en eller annen av de nettlesere folk bruker, men ta det med ro, før eller senere kommer sikkert Iversen til å rette opp eventuelle feil.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Skjegg..? Takk for oppløsningen på det nederste bildet, det var så stort at når jeg åpner det i eget vindu kan jeg nesten bare se øynene (OK, så dårlig oppløsning har jeg ikke på skjermen, men det er ikke langt unna) og jeg liker grønne øyne. (det var ikke ment å komme ut som det dårlige sjekketrikset det hørtes ut som) Jeg mente egentlig bare å si at det var da ufattelig hvor forskjellig du kan klare å se ut? Er det virkelig deg på alle tre bildene?

Ja, skjegg. Det bildet er det ferskeste, er litt over en uke gammelt (datoen på kameraet er feil). Angående oppløsningen så aner jeg ikke noenting om det, men bra at du likte den. :) Mine ferdigheter som bildemanipulator er heller shabby.

Det øverste bildet er tatt med solen i øynene, og siden jeg har linser myser jeg temmelig kraftig når jeg ser motsols. Bilde nummer to er tatt for å se voksen og sofistikert ut, med andre ord tatt med tanke på nettbruk. ;) På det tredje vet jeg hva jeg prøver å se ut som, så her mottas forslag med takk.

Herregud, mann… Det er da ikke SÅ jævla vanskelig å fikse bildestørrelsen? Jeg årner det når jeg kommer hjem etter jobb. Femi å ikke være med på IKEA, forresten. «Jeg har en annen gud» my ass.

Hm, jeg tar meg selv i å tenke: «ville det egentlig være så ille å få se Vår Venn Oles Conradi-bilder»? :D Ole er jo søt, jo! Før noen kommenterer noe som helst.. nei, jeg er ikke blond. :P

Guri. Du har mange ansikter.

Ole: Du ser igrunn mer nerdete ut enn voksen og sofistikert på bilde nummer to, kampskjegg eller ei. Anbefales: http://picasa.google.com/

Apropos Conradibildene som alle snakker om (selv jeg, Ole og Axel), finnes jo noen fine fra Sandøya fra et par år siden, kanskje folk vil ha dem?

Jeg er forresten blond, bare så det er sagt.

Kim: Har ikke du kost deg nok med dem enda?

Kollektivet vårt ble litt begeistret. <a href=»http://dukkehjem.blogspot.com/2006/11/knatsj.html» rel=»nofollow»>http://dukkehjem.blogspot.com/2006/11/knatsj.html</a&gt;

Ivers: Jo, mer enn nok, men damene dine synes jo Ole er så deilig, tror du ikke de ville satt pris på dem?

Kim: Jeg tar imot med stor takk, jeg er nødig. Jeg har vært singel altfor lenge.

Kim: Slå deg løs, men jeg hadde satt pris på at du holdt de av meg for deg selv.

For øvrig har jeg og madammen forlengst forstått at denne blogghoringa til Ole kun er et billig triks for å få masse positiv feedback på trynefaktor slik at han får mannet seg opp til å faktisk snakke ansikt til ansikt med et hunkjønn en dag. Om noen år. Kanskje.

Ja, dette var saker. Jeg unner deg et fast og forpliktende forhold etter god gammeldags norskpietistisk modell.

Espen: Hehe, får bli opp til dere. Men sant, du burde forsåvidt få ordnet noen nye.

Shamini: Vel, må ha tillatelse fra Ole, og han legger seg grisetidlig. Overlever du til imorra?

Er dette Espens kule blogg om alt mulig, eller Oles sjekkeblogg? Jeg har blitt forvirra. Hvor ble det av alle de kule innleggene om det å vokse opp, filmer, og generelle småting i hverdagen? Jeg er ikke homo.

Woot, jeg er populær!

Shamini: Jeg har desverre ingen bilder i Conradi-klassen. Tror jeg. Har faktisk ikke sett Conradibildene, samt kan jo være noen har tatt bilder av meg i smug. Det er intet poeng i å prøve å stjele mobilen min, den har ikke kamera. :)

Rutha: I’m the man of a thousand faces!

Iversen: Sålenge bildende ser bra ut på i min opera og mozilla er jeg en fornøyd teltturist, overlater annet til deg. Og assen din er ikke min gud, men det var et godt forsøk. ;)

Kristin: Begynner nesten å føle meg som et hot stud her, vær forsiktig, en Ole med oppblåst selvbilde er i sannhet noe å frykte. :)

Kim: De bildene var i stor grad ment til privat bruk og ikke til offentlig eksponering, så jeg tror jeg venter litt med å legge de ut på bloggen. I hvert fall fram til vi får en egen betalingsavdeling her, tror det er penger å tjene i slike bilder.

Iversen: Din kommentar 11 naila meg. Touché, min herre!

Gudmund: Takker så meget.

Sam: Du kommer med et meget godt poeng. Til mitt forsvar har bare ett av mine siste ti innlegg vært direkte sjekkerelaterte (http://www.espeniversen.com/?p=547) og det var jo ment til å ha en humoristisk effekt.

Jeg vil også si til alle at å poste 3 bilder av meg selv egentlig var et forsøk på å snike seg unne selve oppgaven. Og jeg vil minne folk om at det faktisk står tekst over bildene. Alle bloggere har vel nå skjønt at bilder av seg selv er en kjapp vei til «popularitet», litt som en jente som ikke kan si nei, eller en gutt man kan betale en femmer for å spise meitemark til han spyr.

Lurer på hvor mange av folka som kommenterte bare så bildene og scrollet elegant forbi teksten over? :)

Fy fasan. Nr 1 hadde jeg klint med i fylla, nr 2 hadde jeg oversett og nr 3 var ganske kjekkas på en litt sånn Ylvis-kind-of-way.

Jeg likte 3ern best. Gutter med krøller slår sjelden feil!

Så pen vår venn Ole faktisk er, dessverre blir du for ung for hu Sexy. ;)

Ole: Jeg istemmer likevel litt med Sam, det har blitt mye dagbok i det siste fra Bjølsen. Og dette med bildene har ikke bare med utseendet å gjøre, din iddiot, det har med loadetid. De tar ENORMT med plass, jeg hadde satt pris på å kunne beholde det billige webhotellrommet mitt, nemlig.

Melding mottat, Iversen. Føler at dagbokanklagene treffer bra, så der tar jeg selvkritikk. Sitter og leker med tankene på en cd-anmeldelse, følg med i de nærmeste dagene for å se hvordan det går.

Angående bildene: Tror du får gi meg et skikkelig kurs på onsdag, når vi sees face-to-face. Har aldri satt meg helt inn i de sakene der.

Tine: Så du sier skjegg er helt ut? Er det ditt endelige svar?

Sexy: *giggle*

Hmmm…
Hvilke forelesninger har de søteste jentene, da?

Kvark, jeg har ikke allverdens sammenligningsgrunnlag, siden jeg kun har hatt fysikk med unntak av mitt ene år på litteratur. På litteraturforelesningene var det mange jenter, men tror den kvasi-intelektuelle stemingen hevet lista meget angående hva som passerte for pen. På fysikkforelesninger er det motsatt effekt. Derfor tror jeg det er veldig avhengig av dine egne interesser. Det finnes i alle fall nok pene jenter på fysikk til at jeg kan se på de og drømme meg bort, og det holder for min del.

Vi kan dele bildene opp i Nicolai Cleve Broch perioder.
Nr. 3 er som i Lekestue, litt krøller.
Nr. 1 er som i Buddy, kortere og rettere.
Nr. 2 er som i UNO, dødskort med skjegg.

Ole: du kan godt sende bildene dine rett til meg, så slipper Iversen å bekymre seg for plassen – Conradi eller ei. ;)

Sam: jeg er heller ikke homo, bare spør sancti! :D

*smiiiiiiiiiiiiiiiiile, og rette på glorien*

Sånn går det når ein har sagt opp nettavtalen, og sitt uten kontakt med bloggverden ei heil helg.. ein vert nummer 24 til å kommentere, og står igjen enten som ei hermegås, eller ein må bruka tid på å finna si mest kreative side for å komma med nokke nytt.

Eg hadde litt trøbbel med å finna att kreativiteten, men gjer eit forsøk på å ikkje gjenta alle sannheter om at bildene var fine, at du er ganske så kjekk og at du har mange ansikter. Min observasjon er følgende: Eg syns trikset ditt for å fanga oppmerksomheten til lesaren var skittent, men akk, så virksomt. At det ikkje var blank løgn, at biologer faktisk var ein del av den heftige lørdagsnatta, teller til din fordel. Men kor e bildet av trøtte-Ole som har vore på maraton? Og er det maraton av typen «kle deg ut som Legolas eller andre helter» ? :)

Ole; Dette kaller jeg fin-fin unnskyldning for å eksponere fotografier av seg selv, Ole. Fra tequila til bildeblogg, liksom!

Iversen; Er det slik at du er blitt nærmest en hallik for kompiser her?

Rutha: Så hvem er Nicolai Cleve Broch? Burde jeg bli glad for den (u)bevisste sammenligningen?

Shamini: Kan du virkelig ønske deg flere bilder enn de i denne posten her? Trodde jeg hadde dekket alle mine mulige ansikter. Bilder av luguber natur har jeg ikke for vane å dele ut.. med mindre det er en motytelse inne i bilde. ;)

L: Du er den første som viser tegn til å ha lest hele innlegget (ved siden av Godmouth litt lenger oppe, men korte kommentarer ser vi bort ifra akkurat nå :p ), så jeg tror jeg elsker deg!! Og knepet mitt var vel ikke så skittent som fantasien din ble etterhvert som du leste, hmm? Ble ikke tatt noen bilder av meg etter maratonet, men tror uansett ikke det var så altfor tydelig at jeg var trøtt, skjegg dekker jo tross alt en del av ansiktet :). Var noen der som hadde kledd seg ut, men mesteparten hadde på seg klær som egnet seg til stillesitting i diverse timer.

Anett: Det var faktisk ikke min egentlige mening å legge disse bildene i samme posten som øverste del av innlegget, men ja, jeg følte det var en meget fin overgang der. :)

Og tror Iversen leier meg ut til høyestbydende såfort muligheten kommer, ja.

Takk, min venn Ole :)

Fantasien min var ikkje skitten på nokke tidspunkt, ein tek då med i betraktning at du er ein skikkelig mann, som er på jakt etter den ekte kjærleiken. :)

Min venn Ole: Jeg anbefaler at du bruker google på å finne ut hvem det er.
Men at du ikke vet hvem det er betyr jo at du ikke har fulgt noe med på norske filmer som har kommet de siste årene. Han er jo med i 50% av dem.

Anett: Nja, det begrenser seg nok til Ole. Han sutrer så mye. Og Ole, å gjøre bilder mindre er ganske enkelt. Jeg skal gi deg et kurs snøggast råd.

Jeg innrømmer det, er i kategori 1)

Betty

Altså, nå må du finne deg litt kärlek snart;) Må jo bruke sjarmen din på noe (jeg er overrasket over hvor mange ansikter du har). Litt av en heftig lørdagsaften, forresten, min venninne kommer til å furte imorgen. :P

L: En mer skikkelig og ordentlig ung mann enn meg tror jeg du må lete lenge etter, ja.

Rutha: Ser ikke så altfor mye norsk film, nei. Er det mye der som er verd å se?

Iversen: Sutrer da ikke så mye nå for tiden, den syntes jeg var slem. Og bilderedigeringskurs FTW!

Betty: Du er ærlig, det liker jeg. Og du har forbedringspotesiale. Du er full av gode sider, du! :)

Iskremen: Ok, siden du sier det så får jeg vel finne meg litt kjærlighet, da! Er litt overrasket over alle de ansiktene selv. Og la Silje får høre det skikkelig i morgen. :)

Ok, jeg må vel innrømme at du sutrer lite for tiden, men det er nok mest fordi du får så mye ryggsleik her på bloggen og fordi du vet at jeg har for mye dritt å slå tilbake med. :)

Nok en gang: Touché, min herre! :D

Rutha og kommentar nr 22 går av med seieren! Helt sjef!

Takker. *Bukker og neier*

En venninne av meg var også på Ringenes Herre Maraton- hun har skrytt hele dagen. Ganske plagsomt i lengden, egentlig.

Maren: Men selve poenget med å gå på maratonet er jo å skryte av det. Er jo ikke som om det er gøy eller noe… vent, DET ER JO DET! :D

OK, jeg ramla av lasset – og innser at jeg har tapt «Kampen om Vår Venn Ole», så jeg trekker meg stille tilbake fra alt dette virrvarret av Nicholai Kleve Broch, Lord of the Rings, Conradi, Ole, sex og Biologi. *tipper på hatten, og smiler pent*

(se, jeg kan ikke engang skrive «Nicolai Cleve Broch» korrekt..)

Shamini: Det er ikke noe stort tap, Ole er egentlig ikke noe særlig å samle på. ;)

Shamini: Kampen er ikke over får den feite dama synger, aldri gi opp håpet.

Iversen: Ooh, thou ist the cheekmeister!

OK, nå lurer dere meg inn i dette igjen, når jeg egentlig burde lese om CSS (nei, ikke Counter-Strike Steam)…!

Iversen: jeg syns du er slem med Ole jeg, akkurat som du er frekk mot meg (ref. «litt» jentete-kommentaren din). ;)

Ole: «får»? Skam deg! :D

Shamini: Det er bare tough love, ikke sant? :D

?????-?? ??????? ????????!!!

??????????????????????? ? ????????? ????? http://www.espeniversen.com ))))

??? ?? ?????? ?????? ???? ??????!

Lolita: Kunne ikke vært mer enig!

Hello

studentesse sexi
Ero titubante ma che mi disse il raccontarvi, ? una sera, lei gode da morire e la schiena mi guard? e con due per raccontarvi, ? una mano dietro la moglie in braccio e la spogliarmi le palle ed io sentivo dentro prima di una festa con maestria a penetrarla io gli ho detto che avevo mai fatto e con un bel baciata e iniziai a prese in braccio e la moglio e la cremina e l’ho fatto.
wwwpetardascon.
gay nudi.
videosdiarios.
vecchie troie

Bye

Og så tar det NI måneder før orgianadyskotece endelig gir oss en skikkelig tekst for overskriften, i alle fall for de som er stødige nok i italiensk eller oversettingsprogrammer…

Dette minner meg forresten på at dette var da jeg var litt nervøs for å gå gjennom fysikkbygningen, fordi jeg ikke visste hvordan han ville se ut på årntli. Jeg hadde mange bekymringer, gitt.

Det som virkelig irriterer med kommentaren din, Kristin, er at nå kan jeg ikke slette spammen.

her er årsaken til lesersvikten din, ivers. du tar den ikke helt ut. Hva skal du med en «Hvordan knulle en kvinne» når du ikke setter den i overskriften?

OLE ER SÅ KJEKK. JEG STUPER.

Esquil: Vi får skylde på Ole, den tullingen.

Sølvfax: Nå blir Ole glad! Såvidt jeg vet er han singel, hint hint.

Iversens siste skrik: Fine ting jeg har opplevd i helga

Iversen: Jepp, my bad. Men du vet, dette var over et år siden, det var en annen tid, kyskheten stod i høysete og frykten for uzbekistanere lammet befolkningen. Man kunne rett og slett ikke skrive slikt i overskrifter.

Sølvfax: Wohoo, nå ble jeg glad!

What is bumburbia?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.