Fotballsøndag

Ta det med ro, fotballhatere – dette er ikke en ny søndagsserie. Dette er en liten markering av årets siste Tippeligasøndag, en søndag det er gode muligheter for at VIF tar hjem sølvet. En potensielt fin dag, det blir litt trist å se kampen på et lite mini-tv bak kassa på videosjappa.

I Dagbladet forteller man om Fredrikstadspillere som ikke blir gjort krus på når de feirer jubileer. Det er ganske vanlig i fotballen å i det minste nevne i en bisetning når en spiller runder sin kamp nummer _sett inn rundt tall over 100 her_, men slikt driver de ikke med i plankebyen. Mange vil sikkert si at fotballspillerne er såpass priviligerte at sånne småsaker kan de holde kjeft om, men jeg står selvsagt på barrikadene for deres sak! Fotballverdenen er en av verdens mest selvhøytidlige sfærer, tross alt – det kan klubbene godt ta konsekvensen av. Ingen syns det er trist og dumt med jubileum.

Dagbladet leker også blogg i dag med en toppliste over skuespillerprestasjoner i fotballen. Artige greier, selv om Martins «fem fine» er artigere.

Følg også med for en potensielt kjapp og flau gjennomgang av mitt tabelltips for Tippeligaen etter ferdigspilt. Sannsynligvis ikke i kveld, men ihvertfall i morgen.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Syntes Rivaldo burde komme høyere på listen. Hans var nemlig eksepsjonelt soleklar, alle bortsett fra dommerne avslørte ham realtime, man trengte ikke videotitting etterpå. Og med tanke på at det var VM var det MANGE som startet å hate rivaldo den dagen.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.