Bah, humbug!

Passe teit å ikke være på kino i kveld da.

Sure sokker.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

… hva skjer på kino ikveld?

Hmmm…jeg vurderte lenge å dra på kino idag, men ble ikke noe av gitt.

Shamini: Halv pris på alt mulig.

Rutha: Jeg og, men så dro madammen på familiebesøk og jeg ble jobbsliten.

Vi så Kalde føtter.. driiitbra!!!!

Hah! Selv JEG har vært på kino i kveld. Nå må det føles virkelig ille å være deg, Iversen.

Det er ikke teit. Det er en lørdag. Det er jævlig teit å ikke gå ut å drikke seg full idag, skal jeg si deg. Det er IMORRA det er teit å ikke gå på kino.

OK, siden jeg syns dere er slemme med Hr. Iversen – vil jeg bare, i ren medlidenhet, bryte sammen og tilstå at jeg bor i Gokk™ (STFU sancti), og at vi her i Gokk™ ikke har kino! Det vil si, vi har denne såkalte Bygdekinoen som kommer innom én mandag i måneden, og viser en eller annen storfilm oppned i 30 minutter før noen legger merke til at feks. dinosaurene helst skulle løpt på bakken.. hm, nei.. vi har ikke kino!

Jeg var på kino og så «The Departed».

Folk som klapper på kino er Teite.

Først av alt: Shamini, jeg kondolerer.

Tamara: Nå sank du noen poeng i aktelse.

Iskwew: Yeahyeah, rub it in.

Elvis: Nå drikker jeg meg full en gang hvert skuddår, og går ut enda sjeldnere, så det der tar jeg med en klype sukker. :p Søndagen går med til jobb, så det blir tynt med kino i dag også.

Røverdatter: Jada, vi har tatt poenget. Alle andre har vært på kino og hatt det kult. :(

Kim: …eller kanskje ikke SÅ kult. Helt enig, klapping på kino er teit. Ikke like teit som å snakke høyt, rasle med godteposer eller alle andre ting som er plagsomme mens filmen spilles, men ganske teit.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.