Husker dere ‘Lommemannen’?

Nå er det en stund siden jeg, deres venn Ole og to frøkner reiste til Krakow på heisatur (-heisa), men det har tatt sin tid før Trikkeføreren har ordna bildene på disk. Oles nydelige selvportrett har jeg delt med massene, denne gangen bringer jeg vitnesbyrd om at Lommemannen er fryktet – også i Polen!

lommemannen_ulovlig
Ansvarlige polakker følger med på det norske nyhetsbildet!
mellomrom

For øvrig er det ulovlig å sprade rundt i bade- eller undertøy når man besøker Birkenau. Det forstår jeg jo, men trenger man virkelig et skilt for å unngå slik adferd? Øh. Åpenbart. Dette skiltet var nok mye morsommere for oss etter en dag i konsentrasjoneleirene og med en enorm trang til å fnise av noe legitimt. Jeg innrømmer det.

bade
Men.. men.. hvor er de lekre lårene??
mellomrom

Til sist vil jeg også kaste meg på denne street-art-bølgen som sveiper over internett, her representert ved Tux på asfalt, knipset i parken som omkranser Krakow sentrum. Herlig by, og taggerne har tatt tegninga.

tux
But is it art?

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Er det «Husker du»-kveld her også?

olfnstt…

srwxctejka hcnwifus qunvvreys tvybqffzyu …

Er lommemennen REGULERINGS-TANNLEGE. Jeg synes å kjenne igjen adferdsmønsteret fra den gangen jeg hadde en fullstendig undødvendig tannreegulering..

For ordens skyld:

Det var tannreguleringen som skadet meg, ikke de øvrige tendensene. De var bare ekle.

bra

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.