Ååå, så slem jeg er da gitt!

Christopher har svart på mitt innlegg om Sonen. Han runder av sin kommentar med et spørsmål:

Hyggelig at dere har brukt deres dyrbare tid til å se på og skrive om Sonen,så skal jeg da nå bruke litt av min tid til dere. De fleste kommentaren her inne minner meg om hvordan vi folk flest er her i landet, fliknke til å bruker Jantelovens herlige mulighet til å fortelle hvor mye klokere vi selv er. Er det noen av dere kloke som kan lære meg hvordan jeg skal gjøre det? Hilsen Christopher

Jeg følte meg selvsagt litt slem, tatt i betraktning at sjansene er tilstede for at dette er selvsamme Christopher som jeg kalte både plagsom og mulig transseksuell (not that there’s anything wrong with that) i det omtalte innlegget. Min kommentar ble derfor av det selvransakende slaget:

Christopher: Om dette er deg som jeg har kalt både plagsom og hva verre er, og ikke en som prøver å opprette verdensbalansen på dine vegne, da har jeg litt å si. Det er flere som er langt mer plagsomme enn deg på Sonen, faktisk er Christopher den jeg tåler best. Flere av dere er sikkert fryktelig hyggelige privat, men som programleder i Sonen er det åpenbart noe som klikker. Sonen ER et fordummende tv-program, kun designet for å dra inn penger. Om dere programledere ikke klarer å finne dere i det når deres egen programsekretær og produksjonsselskap kan innrømme dette, da er det ikke meg som har et problem. Janteloven ser jeg ingen stor relevans til, men noen kan sikkert opplyse meg. At seermassen til Sonen stort sett består av folk som ikke har bedre ting å gjøre enn å kaste bort sine egne, statens eller arbeidsgiverens penger på å ytre sine meninger i et kommentarfelt som forsvinner etter fem sekunder – det tar jeg faktisk som et tegn på at mange av dem er stokk dumme. Jeg er kanskje en kultursnobb, men det får heller være.

Jeg føler ikke at jeg klarte å svare på Christophers spørsmål om hvordan han også skal lære seg hvordan man mest effektivt bruker Janteloven (jeg tror ihvertfall det er det han spør om), så det kan kanskje noen av dere i publikum hjelpe med?

Dette forklarer kanskje alle treffene jeg får via søkestreng Christopher + Sonen.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

«fliknke til å bruker Jantelovens herlige mulighet til å fortelle hvor mye klokere vi selv er.»

Ehm… hvis jeg har mulighet til å fortelle deg at jeg er klokere enn deg, er ikke det… nøyaktig det motsatta av janteloven?

Forvirret.

Guds talerør på jorda har forklart poenget med jantelova ganske greit.

Sånn er det med den saka.

Selvfølgelig kommer dette inn under janteloven. Fyren er jo på TV, og all kritikk av ham er dermed basert på ren og skjær misunnelse. Dette er opplagt folkens. Er helt parallelt med at all kritikk av Israel er pur antisemittisme. Get with the program!

Hvem i all verden er Christopher?
Går Sonen bare på natta? Jeg tror ikke jeg har sett på det nok.

Å påberope seg jantelovutsatthet er noe man kun har rett til dersom man faktisk er jantelovutsatt, dvs utsatt for andre menneskers misunnelse. Hvem er egentlig misunnelig på chatprogrammenneskene??

Jeg hater Sonen! Jeg fatter ikke poenget med dette idiotiske programmet som er konstruert utelukkende for å suge hver eneste krone ut av de stakkars viljeløse menneskene som ikke klarer å løsrive seg fra skjermen – fordi det er en eller annen angivelig «kjekk» person som oppfordrer til å sende meldinger i hytt og pine, og svare på en konkurranse som er umulig å vinne! Det er humbug, og det er minst like ille som alle disse andre tingene som får mennesker (som er disponible for avhengighet) til å kaste seg på bølgen, og drite seg ut.

NED med chatteprogrammene! Få «programlederne» ut i skikkelig jobb!
*trekke pusten, og roe ned*

Å refere til janteloven med en gang noen kritiserer noen for noe som helst har jo blitt folkesport. Begrepet har blitt mer overbrukt og kvalmende enn Converse, U2, …NOT! og lol tilsammen. Var sikkert en fiffig litterær referanse engang for lenge siden, men nå er det en sviske brukt av folk livredde for kritikk, som prøver å virke lurere enn de åpenbart er.

Ouch… det var han jeg kalte ‘fryktelig mann’ i kommentarfeltet. Det hadde jeg dårlig samvittighet for allerede før han svarte…

Men det jeg mener er at han prater ALT for mye, du skal være fantastisk interessant for å kunne prate så mye om sitt eget liv og sin egen smak på TV, og det er det veldig få av oss som er. Han bør lære mer av sin kollega Petter. Men jeg ser som sagt sonen for musikken, så det kan være derfor den ørkesløse snakkingen irriterer.

Men det virker ikke som om det bor noe vondt i ham. Fryktelig programleder, men ikke fryktelig mann. Sorry.

En gang for lenge siden når jeg lå en uke med feber og influensa, hadde jeg ikke bedre å gjøre enn å se litt (bare litt) på Sonen et par kvelder (jeg hadde ikke kabel tv den gangen). Det var en konkurranse som gikk ut på å sende inn et eller annet ord per sms. Innsender nummer 100 skulle vinne en ny og fet mobiltlf som programlederen viste på skjermen. Det var omtrent kl04 og aktiviteten var VELDIG laber.

Programlederen (ikke Cristopher) sa det bare var 3 meldinger igjen til nummer 100. Dette sa han i mange minutter, så jeg tenkte «oi, her kan jeg kanskje dra nytte av at alle andre sover nå». Jeg sendte inn 5 meldinger på rappen, men merkelig nok fikk ingen vinnerbekreftelse, bare «takk for mld, men du må prøve igjen», så dette er min bekreftelse på at jeg har sendt til riktig sted. Programlederen sa «nå er det bare 1 melding igjen!!» i flere minutter etter at jeg sendte 5 på rappen!!?? Plutselig noen minutter senere sa han, 2ja, nå har vi en vinner, og jeg kommer til å ringe vedkommende snart». 1 time senere hadde han ikke ringt noen, og jeg sovnet. Det er helt åpenbart fusking som er ute og går, og noen må seriøst gå inn og se om noen faktisk vinner noe. Jeg synes det lukter svindel lang vei.

Det er ihvertfall mye lureri på mess (og sonen) med at man fokuserer på at ‘veldig mange har svart feil på konkurransen’ og later som om knapt noen har svart riktig slik at seerne skal tro at vinnersjansene er store. mess snakker om det, mens sonen legger ut de gale svarene på skjermen.

forøvrig var det et skikkelig killer-argument lea hadde… den ville gitt knock-out-seier i en tv-debatt. men kanskje christopher er inne på noe likevel. bloggosfæren er hard mot msm.

cristopher googla antagelig seg selv, for å finne innlegget du hadde skrevet?
cristopher + sonen

eller christopher, da.. innmari vanskelig å skrive

Jeg stemmer for navneskifte til: KRISTOFFER – enkelt og greit. ;)

Jeg stemmer for!

Ops, her hadde jeg glemt meg helt bort. Munnhuggeriet jeg så for meg ble det visst ikke noe av. :(

Lea og Kim (i særdeleshet, jeg elsker dere andre også) traff jo uansett spikeren på hodet.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.