Private feriebilder på avveie!

Ja, ryktene er sanne.

Jeg sitter på ganske intime og kompromitterende bilder av vår felles venn Ole i private situasjoner. Blinkskuddene har jeg knabbet fra Trikkeførerens kamera, naturligvis. Disse bildene kommer jeg til å legge i peisen når vinteren kommer, og ihvertfall ikke publisere dem her. Det ville nemlig vært ufint. Litt dårlig folkeskikk, liksom. Selv om det ene bildet er ustyrtelig morsomt.

Man har da vett i pappen.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Tenk for et mediaoppstyr!
Du må bare. Slik at alle vi bloggere kan kjøre debatt i tillegg. Om etikken.

Åhkomigjen, vi vil se Ole! :D Skikkelig morsomt skrevet:D

Jeg forventer at de kommer ut nå asså.
Det var jo et av ønskene fra faste lesere.

Wohoo, folk kan ikke få nok av meg! Hvilket bilde er det som er utstyrtelig morsomt, Iversen? Det i dusjen, hvor jeg og den gummigrisen.. ehm, ja er det det?

La oss nå få se gamle Ole.

Du må ikke finne på å legge ut noe slikt her! Skal love deg at besøkstallene kommer til å synke drastisk! Vi snakker om Ole her altså, dere har forstått det?!

Jeg må spy.

Er ikke så sikker på hvor lyst jeg har til å se Ole i tvilsomme situasjoner (gummigris?), men har man sagt A, eh.. så må man vise bildene man snakker om…?
Blir litt som om vår kjære venn med det litt underutviklede kjønnsorganet skulle sagt i en pressetale at han og hans hær satt på noe veldig morsomt, men ikke ville si hva det var.
Man blir nysgjerrig, selv om man er litt usikker på om man egentlig vil vite hva det er…

Først Konradi og nå dette?

Tøffe tak, folkens. Det er skremmende hvor mange som har klikket på bloggrevylinken.

Hvis bildene bare minner om conradibildene en smule, velger jeg å stå over. (Kanskje bortsett fra hvis han har dykkerbriller og et idiotisk smil på)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.