Men Travel Channel da!

Lage program om matlaging i Skandinavia, også bare reise i skyttel mellom Sverige og Danmark?

Skjerpings, Merrilees.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det er sånn det går når finsbråtenpølser er det eneste spiselige her. Det er vel å ta litt i å kalle kebab norsk.

Åh, jeg vet ikke det. Jeg stiller meg i rekke med Iversen. Janssons fristelser eller hakkebøff, lissom.. Er Svealand og Danmark så veldig mer kulinariske, Bugge?

Når jeg tenker over det, så er ikke den danske, rød pølsa og det stive sjokoladepålegget noe å banne pent for, så dere har kanskje rett i at hun like gjerne kunne kommet innom Norge. Når hun først skal sjekke ut drittmaten i Norden, mener jeg.

Seriøst, drittmaten i Norge??? Vi har da GRANDIS!

Nja, Joakim, dette har litt med geografi å gjøre. De kunne kalt programmet «mat i danmark og sverige», men neida, de MÅTTE bruke «skandinavia». Når de er oppe i Lappland og spiser kokt reinsdyr (æsj, sånt kjøtt skal stekes for helvete), da kunne de vel stukket innom Setesdalen og spist vilt etterpå. :)

Rød pølse er knall!

Dessuten var det fint lite skikkelige nasjonale delikatesser å spore, utenom reisndyret i Lappland. Dumt. Ellers er morsomt program, jeg liker Merrilees.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.