Mika Møkkamann

I går tok RBK hjem seriegullet, gratulerer til bartene. Ingen kan vel si at det er ufortjent, og det føles da vitterlig litt tryggere å sende RBK i Champions League-kvalik enn juniorlaget til laget i mitt hjerte. Imidlertid var det Mika Koppinens frekke hekting av armen til Mattias Asper i Viking-buret de fleste diskuterte etter kampen (mest fordi de aller fleste tok gulltegninga etter forrige serierunde). Her er et lite sammendrag av situasjonen og hva hedersmannen Koppinen selv mener om situasjonen, sakset fra 100% Fotball:

Midtstopperen hindret Mattias Asper på et utspill på stillingen 2-1. Det endte med at ballen havnet hos Roar Strand, som enkelt kunne sette den i det tomme målet. Dermed var kampen punktert.Koppinen innrømmer å ha brukt ulovlige midler.

– Jeg ser at han skal spille ut og tar hånden hans. Det er klart at dommeren kunne ha blåst, men han gjør det ikke, sier finnen og trekker på skuldrene.

Han nekter for at det var usportslig gjort.

– De som kjenner meg, vet at jeg ikke er noen usportslig spiller. Dette var bare en av mange situasjoner i kampen, og er det slik at Viking-spillerne mener den episoden kan sende dem under streken får det stå for deres regning.

Hehehe! Usportslig å obstruere keeper med vilje for å fikse scoring? Ikke når vennene hans kan skrive under på at han er en sportslig spiller, vel. Og dommeren blåste ikke, så hva sutrer alle for? Det kan nok herved konkluderes med at fotballspillere (spesielt av den finske sorten i RBK-forsvaret) ikke er blant de skarpeste blyantene i pennalet. Igjen.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Her får keeperen skylde seg sjøl. Rimelig teit gjort å slippe ballen bare fordi han blit nappet litt i ermet.

Mika Møkkamann sin kommentar er på nivå med den sympatiske Vidar «Møkkamann» Riset.

«Ingen kan vel si at det er ufortjent»…

JO! Det ER ufortjent! MØKKALAG!! J**VLA BØNDER! TALENTLØSE DÅSEMIKLER (med bart)

Heia VIF!

M:)rten – Som ikke er så veeeldig glad i rbk

Oddraneeeeeee…eh….eeeeeeeeeeeeee. Sukk.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.