Harald Eia er en av dem!!

- En av hva? De små grønne menn? Frimurerne? De kvinnelige sumobrytere? Og hvorfor bruker jeg dem og ikke det mer vanlige de? Mer om disse sakene etter reklamepausen.

********

Sliten? Litt trøtt av hverdagens kjas og mas? Lyst på mer ut av livet? Da har jeg tilbudet som passer for deg! Her hos oss på Forutbestemt Reinkarnasjon (FR) selger vi kommende liv som ferdigpakker. Lyst til å bli født rik og berømt? Kjekk og atletisk? Vi har alt, og det for en slikk og ingenting. Alt vi krever er at du tjenestegjør som slave for oss resten av ditt liv. Sa jeg slave? Jeg mente overbetalt og bortskjemt arbeider uten en bekymring i verden.

FR – For deg som forventer mer av livet, og som er godtroendes som pokker!

********

– Da er vi tilbake her med dagens hovedsak, Harald Eia som altså er en av dem. Med oss her på bloggen har vi et anynomt øyenvitne som vi skal kalle min venn Pedro. Så, min venn Pedro, du sier du så det hele?

– Ja, stemmer det, bloggemannen. Det var et fryktelig syn, jeg er fremdeles skjelven som et ospeløv.

– Fin billedbruk der, min venn Pedro. Kan du fortelle oss hva som skjedde?

– Joa, jeg var på butikken en tur, du vet ***** som ligger ved *****. Skulle bare kjøpe en sjokolade. Plukker opp sjokoladen og alt er vel, ikke sant? Så går jeg til kassa, da, og der foran meg så står’n.

– Står hva, min venn Pedro? Husk at vi før intervjuet ble enige om å unngå å snakke om din snurrebass.

– Nei, ikke snoppen min, Harald Eia, ikke sant? Han står der og lemper på varer og ser ut som han pleier, kul og hele pakka. Men så skjer det da. Så skjer ..det..*hulk*..

– Så, så, min venn Pedro, ikke gråt, du vet jo at ingen liker en pokkers sippunge. Tørk nå tårene og fortell hva som skjedde, ellers tar jeg tilbake den flaska med whisky jeg ga deg.

– *Snufs* Ok, ok, jeg skal fortelle det. Eia stoppet med å legge på varer og så seg rundt, og da slo det meg; han har glemt noe. Og så gjorde han det. Han lot kurven stå og gikk tilbake og hentet den varen han hadde glemt, uten å ta hensyn til de som sto bak ham i køen. Det var helt forferdelig.

– En frekkas uten like, altså. Der har dere det, mine damer og herrer, Harald Eia er herved avslørt. Han forventes arrestert i løpet av de nærmeste dagene, og er vi heldige rekker vi å fullføre rettsaken fort nok til å få hengt ham til jul. Takk for meg, og god aften.

********

Iversen Revisited ber om unnskyldning til Harald Eia, men så seg tvunget til å komme med historien all den tid den var basert på ekte hendelser. Vi ønsker også å uttrykke vår nesegruse beundring for Harald Eias arbeid innenfor norsk humorindustri og takke ham for alle de latteranfall han har gitt oss opp gjennom åra. Keep up the good work, Harald!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg lurer veldig på hvem Pedro er, han kan ikke ha det lett…

[…] Iversen revisited  […]

1) Jeg tar gjerne en deal som overbetalt og bortskjemt arbeider uten en bekymring i verden! Dessuten er jeg godtroende som pokker, så det æ’kke det det skal stå på.

2) Hva er det som egentlig er så fantastisk morsomt med Harald Eia?
(Jeg ønsker faktisk en forklaring, selv om jeg skjønner at pkt. 1 undergraver pkt. 2 litt her.)

Harald Eia er IKKE morsom… Tiss- og bæsjhumor er barnehagemorsomheter…

Elisabeth: Vote for Pedro!

Røvis: Sucka! Harald er super.

Knut: Overse akkurat den delen av registret, så står du igjen med ganske mye annet nydelig humorstoff.

Bra skrevet, Ole. En stund lurte du meg nesten, for jeg glemte å se hvem som hadde skrevet det, så jeg trodde det var Espen. Men da jeg kom til «min venn Pedro» skjønte jeg.

Ser at Iversen håndterte de første, backer han helt i at Harald Eia er mye mer en barnehagehumor, men han er ikke redd for å spille på den delen av registeret om det passer seg (eller ikke). Og Elisabeth, hvem pedro er, det vet bare fåglarna.

Tamara: Jeg skjønner ikke hvordan du kobler meg med «min venn Pedro». Dette er som sagt bare et dekknavn og … seriøst, klarte dere å gjennomskue meg? Hva var det som tipset dere?

Ole: Vote for Pedro!

ehm, ja.. jeg gjennomskuet deg egentlig ikke, men når jeg leser det jeg skrev en gang til så ser jeg jo at det kan tolkes slik. For meg var det egentlig likegyldig hvem pedro var, kunne likegodt vært iversen eller peach for den saks skyld. Men du er sikker på at det var harald eia? Du vet at kjendiser ser helt annerledes ut i virkeligheten enn på tv/i ukeblader.
(og det jeg egentlig skrev, som ikke var en avsløring av deg som pedro, kan jeg heller utdype en annen gang. Hvis du dør av å ikke vite det, kan du prøve å komme frem til det gjennom dialog med noen, feks espen. men jeg kan ikke love at han skjønner det han heller.)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.