Rapport fra det harde gameshowmiljøet

Mandag kveld var jeg på en såkalt audition. Man burde egentlig kalt det «spørrekonkurranse hvor man luker bort folk som er for stygge eller treige for tv», men alt skal jo være så politisk korrekt i dag.

I korte trekk: Jeg møtte min venn Leif på t-banen og vi dro sammen til Stortinget (glemte å gå av på Jernbanetorget) før vi vandret til et lugubert hotell i horestrøket. Der raska vi oss sammen med en gjeng quiznerder i kjelleren og fikk et ark med noen spørsmål. Jeg tror det var 49 stykker, og vanskelighetsgraden var et hakk høyere enn f. eks. da siste runden av Jeopardy kjørte samme opplegg. Jeg tror jeg klarte meg bra. Deretter måtte vi snakke om oss selv.

Da er jo målet å være artig, interessant eller virkelig snodig, for det er sånne typer som får bli «utfordrere» i tv-programmet Alle mot én, som TV2 skal sende neste vår. Innspillingen foregår i desember, og dette var en av syv castingkvelder. Sjansene for å henge med som sånn sau «blant de hundre» er gode, 65% av de som er på audition får nok enn plass der. Av disse får X antall lov til å bli utfordrer, pluss at folk som slår utfordreren kan bli utfordrer selv. «Utfordrer» er et ganske vanskelig ord å skrive fort. But I digress.

Da tiden kom til min presentasjon var det flere som hadde vært fryktelig traurige, mens et par friske sjeler hadde hausset opp stemningen ved å være fryktelig interessante (blant annet den kule dama som hadde sett Stones live 85 ganger). Ingen hadde vært spesielt artige, så jeg tenkte det måtte bli mitt kort. Responsen var god, og selv om jeg glemte en haug med morsomheter tror jeg det slo an. Jeg anslår at jeg har passe ok muligheter til å ende opp som «utfordrer», selv om jeg ikke driver med interessante ting eller «vil bruke en eventuell premie til å reise». Alle skal jo reise. Fjompenisser. Reise, reise, reise!

Og dette konkluderer min rapport fra en gameshow-audition. Det var ganske koselig, men jeg glemte kameraet. Ikke mye artig å se uansett, heldigvis. Lykke til ønskes Leif og meg!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg skal dit neste onsdag. Har du fasiten? :)

Du skal nok ikke bruke premien til å reise nei. Du skal legge alt i bloggen din.

Fame and fortune ahead, Iversen? Ikke verst!

hva skulle du bruke pengene på, da? film? kinosal i kjelleren? digg.

Frank: Klart jeg har, men jeg deler ikke.

Rutha: Jo, det stemmer nok. :D

Iskwew: Det får vi nå se på, sjansene for at jeg var knallinteressant er jo ikke så store – men kanskje det er lov å håpe på en sånn publikumspremie jeg mener de hadde i forrige runde? Lenge siden jeg har vunnet noe nå.

Tamara: Har ikke kjeller, men ellers et bra forslag. Jeg sa at jeg skulle bruke penga på å klippe håret og å utbygge filmsamlinga.

Gå til tannlegen, kanskje? smarte saker.

Hm. av en eller annen grunn skjønner du når jeg låner pcen til jakob. men jeg får prøve å være litt oppvakt, så det ikke ser ut som om vi bare har samlet meninger.

Tamara: Tannlegen hans har flytta for langt vekk.

heia deg!

håper du sier fra hvis du skal på skjermen

Tam: Ja, et besøk hos tannlegen ville nok bli prioritert. Som Rutha sier må man jo punge ut litt for flybillett nå for tiden.

Esquil: Takk! Det er sånn at man ikke får vite om det blir stolsitting før på innspilling, men i det eventuelle halvåret innimellom innspilling og opptreden skal jeg nok klare å si fra. La oss ikke holde pusten. :)

[…] Iversen nevnte en tid tilbake at han hadde vært på audition til Alle mot én. I går var jeg på det samme. […]

Kom ikke med samtidig som deg. Jeg skal på innspilling 8. desember.
Du får ha lykke til!

Takk, takk, da får du også ha lykke til. Du skal samme dag som en kamerat av meg, tror jeg.

Presentasjonen din var mye morsommere enn responsen skulle tyde på!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.