Unnskyld

Jeg har virkelig dårlig samvittighet, men denne helga går fort med til spill og jobb. Mest jobb, det må sies.

Heldigvis har jeg noen artigheter på plakaten til uka, og jeg skal gå under cover i gameshowmiljøet til mandag. Rapport avlegges, muligens med bilder. Det blir så spennende, atte!

Jeg har altså vært på jobb i dag, og i morgen skal sjappa åpnes. Det kjedelige er at jeg ikke finnes trøtt, og regner ikke med å bli det før det lir mot morgen heller. Når sjappa skal åpne i ellevetiden er det mulig at jeg har blitt ganske sigen. Vi får se. Jeg syns du burde stikke innom og leie av meg, kom før fem. Jeg har gratisdrops med pæresmak!

Helt til sist må jeg dele en liten samtale jeg overhørte på jobb, vestkantjenter på østkanttur:

Jente på ca 14: Vet du hva TV3 har begynt med eller??
Jente på ca 16: Nei?
Jente på ca 14: De sender en dansk serie!
Jente på ca 16: Ææææsj!?

At serien de snakker om faktisk er æsj syns jeg ødelegger litt av moroa, så det snakker vi ikke om. Du lurer vel på hvordan jeg kan anslå alder så perfekt også? Vel, vi videomenn har våre triks!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Den danske serien er æsj. Wannabe Bridget.

Men siden jente år 16 ikke visste fra før av at den ble sendt, så visste vel ikke hun at serien i seg selv var æsj, men den var æsj fordi den var dansk. Helt enig. Det regner i bergen.

Oi. Tror egentlig ikke jakob var med på den forrige kommentarer. Men det er jo koselig at han henger seg på.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.