Pssst!

Det må da være ganske ubehagelig å bære fire poser potetgull, to halvannenlitre med brus, en boks rømme, filmen du har leid og en pose med dip under armen?

Jeg kan informere om at posene på Mix er gratis. Når vi pent spør «skarru ha påsa på?» betyr ikke dette at du blir tappet for en femtiøring eller hva verre er. Dette er helt sant! Du har faktisk ikke lurt meg når du «plutselig kom på at du trengte en pose eller fire» like etter at kvitteringa er skrevet ut. Criminal mastermind kan du heller være på Rema, hva? Flottings!

Dere hørte det først her, altså: Posene på Mix Scene 1 Tøyen er gratis!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Uansett, viss du har råd til å kjøpe heile den handlelista der på videosjappa, så har du også råd til å risikere at posen koster deg 50 øre ;)

Altså, jeg sier ofte nei takk til gratis plastposer, jeg. Jeg har ingen planer om å ende opp som min tidligere medboer, som hadde poser nok til en middels stor søppelfylling — for det kunne jo være at han fikk bruk for dem en dag.

Halvparten av posesamlinga hans var hullete eller ubrukelig på anna vis også, men kvitte seg med dem kunne han ikke.

Me too — fyren på seven på hjørnet flirer av meg når jeg vakler ut med brød, snacks, et magasin og et salathue i armene, men han vet jo ikke at jeg bor bare femti meter bort i gata… Og mindre plastposebruk skåner jo miljøet…?

…det er alltid noen som har sagt det du vil si før deg, men ja, jeg føyer meg pent inn i rekken av oss som på tross av at vi stadig blir ledd litt av, sier nei takk til pose, fordi det ikke er nødvendig og fordi det sparer miljøet. Jeg blir glad av å se at vi er flere, iblandt får jeg intrykk av å være alene. Små ting som legges i småposer er i denne sammenheng det verste jeg vet. spesiellt når det bare er en enkelt ting jeg skal ha. Når ekspeditørene er i ferd med å pakke inn slikt i disse småposene, mumler jeg gjerne noe om hvor fint det jeg kjøper allerde er pakket inn fra produsentens side, og sier høfflig nei takk til posen. Så å ikke ville ha pose har ingenting med femtiøringen å gjøre, om jeg måtte betale femti øre for å slippe å få pose så hadde jeg sannelig betalt.

Jeg trodde faktisk å ta seg betalt for bæreposer var noe butikkene var forpliktet til av miljøhensyn, siden det skjedde overalt samtidig. Mulig jeg blingser, mulig det bare hjelper matbutikker. Uansett, enig med treklemmerne her, ber bare om pose om det er absolutt nødvendig.

Eg og seie neitakk til pose, når eg ikkje treng den. Men altså, med den oppakninga Iversen beskriv her, trur eg jammen eg hadde sagt jatakk..

Det er fryktelig rørende å se at dere er miljøbevisste, men dere kan godt prøve dere med den handelen jeg tok utgangspunkt i (som L sa). Jeg er ikke så korka at jeg står og fniser av kunder som ikke ber om pose når de plukker med seg ting de fint klarer å bære under armen eller i lomma. :)

JEG derimot er en skikkelig baglady (eller posehore om du vil). Særs lite mijøbevisst og tar gjerne to, selv om jeg strengt tatt kan greie meg med en.
Når det er sagt vil jeg gjerne påpeke følgende:
1. Det gjelder ikke når jeg har handlet en el to småting som får plass i lomma (eller i tissen –alltid moro med tissehumor, sant?)
2. Som regel ferdes jeg til fots, og vil gjerne slippe å bli stående på halvveien med en pose som revner i bånn (bunnen), og matvarer i alle retninger.
3. Jeg pleier også å ha sekk (p.g.a dette med apostlenes hester) og hvis alt for plass i den; ingen pose.

FÅR plass… tsk tsk

Røvis: Jeg er også en sekkmann.

Men du putter ikke ting i tissen?

Nei, blir lite med det.

Jeg er så glade for at du skrev akkurat det.

Det var greit, ja. (For ellers ville du selvfølgelig skrevet: «Jeg er også en tissemann.»)

Takk for meg

Jeg kjenner at dette kommentarfeltet går inn i historien som tidenes lavmål. :p

Hæ?!? Kan’ke skjønne det! Er det liksom min feil det nå… Filler’n og!

I fare for å bli brutalt avslørt som ei med skikkelig dårlig humor:
eg syns ikkje dette er lavmål, men faktisk god underholdning.
Men så er jo god underholdning ofte lavmål og då.. hm

Kim: Så vidt jeg har fått med meg, så var det miljøavgift på plastposer ei lita stund. (Og butikkene var for så vidt ikke forplikta til å ta betalt for dem, men de mått jo betale, så da ville de fleste dagligvarer heller dra inn penga fra kundene.) Men jeg trur ikke den avgifta er der lengre.

Jeg kunne sjølsagt leita opp noen referanser til dette, men jeg gidder ikke:)

Etter å ha lest de seks første svarene så begynte jeg å lure på hele verden unntatt meg er så inn i granskauen miljøbevisste…men inntrykket rettet seg. :-)))

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.