The world’s longest shot in the dark!

På mandag satt jeg i kantina og spiste middag på frederikke, heilt aleina. Ventet på at jeg skulle møte folk på kafé klokka fem for å sludre litt. Så klokka var litt over fire. Siden jeg hadde glemt mp3-spilleren og ikke hadde noe å lese på (bortsett fra termodynamikkk) så jeg satt og observerte folk slik jeg ofte gjør når jeg kjeder meg. Vel, observerte folk og observerte folk, jeg stirret på jenter. Og jeg så faktisk en vanvittig søt jente. Hun var av asiatisk opprinnelse og spiste middag sammen med en blondine. Denne søte jenta minna meg meget om den kvinnelige hovedrolleinnehaveren i My little bride. Virkelig søt, altså.

Ferdig med middagen gikk jeg avgårde, men siden jeg fremdeles hadde tyve minutter igjen til jeg skulle møte folk kjøpte jeg en avis og gikk tilbake til spisesalen. At jeg satte meg slik at jeg kunne se på den vakre jenta var bare tilfeldig. Eller kanskje ikke.

Så, det jeg vil si her er: Om du, oh søte asiat, leser dette, så var jeg den noe skjeggete fyren med kort hår og klær i heller kjedelige farger. Og det jeg vil si er at om du la merke til at jeg så på deg, og etter å ha lest dette og annet jeg har skrevet syntes jeg virker som en ok fyr, så hadde det vært utrolig hyggelig om du tok kontakt. Er altfor sjenert til å ta kontakt i en halvfull spisesal, så jeg håper at du leser dette og tja, er barskere enn meg og sender en beskjed min vei.

Jeg syntes jeg nå har rettferdiggjort overskriften.

Og Iversen sier jeg bare sitter på hybelen og venter på at drømmedama skal ta kontakt… HA!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

La meg bare ta det første først… «noe skjeggete fyren med kort hår og klær i heller kjedelige farger» skriver du. Er ikke det omtrent sånn hele Blindern utenom SV ser ut?

Var den blonde noe lekker da?

Hmmm.. jeg (blond) og min asiatiske venninne spiste ikke middag på Fredrikke før syv på mandag, så det var nok ikke oss du så. Da kan jeg nok ikke hjelpe deg med å få kontakt med henne heller… Lykke til iallfall!

Iversen: Ja, kan være litt ødeleggende det der. Og ikke bare det, men jenta var så søt at jeg sikkert ikke var den eneste skjeggete fyren som så på henne heller.

Kim: Vettu, jeg så virkelig ikke nøyere etter. Could be. Vil du jeg skal hooke deg opp om asiaten tar kontakt?

Tiqui: Sikker på at ikke klokkene deres var feil? Er hun liten og nusselig? Rett og slett til å spise opp? Jeg forfølger alle spor helt til den bitre slutt. :)

“noe skjeggete fyren med kort hår og klær i heller kjedelige farger” Du burde kanskje ta et markedsføringskurs??

Også må du begynne å kle deg helsvart og/eller pastellfarger. Takker forresten ikke nei til en blondine.

Nei, de fleste er skjeggete fyrer med langt hår. Frederikke er jo fantastisk uromantisk, da. Hvorfor ikke sv-kantinen? Hvis du er heldig, sitter til og med jeg der og har kollokviegruppe. (les: spiser dagens og sludrer om hvor kjip foreleseren er)

Ole, personlig foretrekker jeg å spise opp maten min fremfor venninnene mine, men selvsagt er hun søt! Jeg omgir meg bare med vakre mennesker!

Du ville vel vite om blondinen var meg eller en annen, går jeg ut fra, så da er nok ikke min venninne den riktige søte asiatiske damen. Det var nok bare et bomskudd ;)

Britt: Du har et poeng. Men jeg studerer realfag, ikke markedshjall. Så markedsføring er desverre ikke min sterke side. Er til og med bedre i kvantefysikk, og det sier sitt.

Kim: Tja. Vi får se hvilken vei klesstilen min føler for å ta. Og skal ha deg i tankene angående blondiner.

Kristin: SV er jo helt oppu høgget, i området ved HF. Og dit setter aldri en fysiker sine bein, vi har da stolthet! :D Og velger sjelden kantiner utfra hvor romantisk atmosfæren er, spesielt ikke når jeg egentlig spiser alene.

Tiqui: Så det var ikke venninna di altså. :( Jaja, skal ha henne i bakhodet i tilfelle jeg ikke får kontakt med jenta jeg så på. Kan være jeg kommer og låner asiaten din til å trøste meg med.

Neste gang så får du ta et mobilbilde av drømmedama idèt du går forbi og poste det i bloggen. Da kan hun eller evt noen som kjenner henne ta kontakt med deg, og ting ordner seg fort og greit.

Evt så blir a dritsur og saksøker deg og Ivers fordi du poster a på hans side på nettet, men men. Du får sikkert kontakt uansett :)

Tine, jeg har desverre ikke kamera på mobilen. Jeg prøvde å kjøpe en mobil med kamera, men selgeren sa jeg ikke var kul nok. :(

Jeg er sikker på at det er like før hun tar kontakt nå… rett rundt hjørnet….

Eller du kan henge bilde av henne opp på kjøleskapet og si i 30 år til:»Du er drømmedama mi».

Hva har du å tape på å invitere henne ut?

Jeg fant mannen min på statestikk metoden. Inviterte menn på kino, nr.3 er jeg gift med.

Betty

hzmvvogivs…

grnwgmtqxo ijlfzhfdck gseddy korghzgj …

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.