Iversen Revisited: Homofiles favoritt?

Først og fremst må jeg få beklage dagens lave produksjon; madammen er syk og jeg ikke helt på høyden selv. Vi er skikkelig late når vi først har en (nesten) god unnskyldning. Nok sutring, la oss vende tilbake til the big issue.

For det viser seg at fryktelig mange lesere stikker innom daglig via søkestrenger som «homonoveller», «erotisk+homo» «puling + homo» og «pastellfarger». Det er snakk om ca 20 – 25 slike besøk daglig, og det får meg til å lure litt. Blir disse besøkende spesielt fornøyde med innholdet for homofile her på siden? Jeg tror egentlig ikke det, og det er jo trist. Man vil jo gjerne gjøre alle til lags, ihvertfall syns jeg sånt er trivelig.

Jeg mottar tips om hvordan jeg kan møte den homofile lesermassen bedre i kommentarfeltet. Om du er homofil og tar dette ille opp må du selvsagt også si fra, men det er en viss fare for at jeg vil bli lei meg.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det er selvsagt bildet av deg, Iversen. Du er så søt at absolutt alle liker deg.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.