Men Ole var ikke død….

Bloggeres verden er ekstremt dynamisk. Etter å ha hatt to underveiseksamener på onsdag trengte jeg å koble fullstendig ut, hvilket jeg har gjort de siste to dagene, samt delvis kommer til å gjøre i dag. Og dermed har jeg gått glipp av diverse A4-siders verdi i innlegg på alle bloggene jeg pleier å lese. Synd og skam, men som de sier: «the internet is a harsh mistress». Vel, jeg gir opp å prøve å komme ajour og hopper inn her og nå.

Først vil jeg bare si at Iversens påstander i posten Kuppfrykt er riv ruskende gale. Altså, ja, det er sant at jeg prøver å overta bloggen hans, samt dama, leiligheten og Peach. Men hva han kaller min freudianske glipp (som egentlig var et nøye planlagt angrep på hans selvtillit og trygghetsfølelse) skjedde overhodet ikke slik han framstiller det. Det som skjedde var at trikkefører syvertsen spurte om noe som jeg visste jeg hadde skrevet i et innlegg noen dager i forveien (husker ikke helt hva), og siden hun ikke visste dette spurte jeg: «Men leser du ikke bloggen min?» Eventuelt sa jeg kanskje «Men har du ikke lest bloggen min i det siste?» Og som vi alle kan se er dette vidt forskjellig far Iversens bakvaskelser.

Jeg er forøvrig like skuffet som visse lesere over at jeg ikke er med i dagens avstemning. Min tolkning er selvfølgelig at jeg ble eksludert av den grunn at en avsteming med meg som et alternativ vil være meget ensidig og kjedelig.

Min venn Kim ettelyser i en kommentar her en poll om skjegget mitt. Nå har jeg ikke barbert meg på hva nærmer seg to uker, så jeg begynner å bli litt rugged. Og i den sammenheng vil jeg spørre dere, ærede lesere; hva slags stil burde jeg ha på skjegget? Fullskjegg, glattbarbert, eller en eller annen fiffig variant? Jeg er åpen for alle forslag, så bare sleng de ut.

Det var alt for nå, kommer tilbake i kveld eller i morgen med et lite innlegg om hvordan man ikke bare kan være asosial ved å sitte på nettet, men hvordan man kan være asosial på nettet også. Med andre ord en klage over idioter jeg har møtt i World of Warcraft. For å sørge for best mulig kvalitet på det innlegget er det best jeg foretar litt research og foretar en studie av Kalimdor og the Eastern Kingdoms. Hva gjør jeg ikke for dere, ærede lesere…

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Få skjegget bort, Ole. Ikke lur på mengde eller fasong. Få det bort.

Jeg derimot er for skjegg. Skjegg er hyggelig. Bare ikke sånn som foreleseren min, som er forøvrig glattbarbert, men som har en liten hitlerisk bart, men med «hull» i midten, og så et bitelite fippskjegg. Det ser ut som en bartebit har dettet ned på haken hans.

«Min» er «min», di frekke tøse! :D

Du er ikke med på avstemninga fordi du bare er halvblodsblogger. Jeg er litt sånn bloggerasist.

Skjegg er hot. Menn skal ha skjegg. Og Ole må skafffe seg egen blogg. Du vet, konkurrere om lesere etc.

ups. Ignorer skrivefeil!

Isk: Så du kan kun elske meg om jeg er glattbarbert? Tvinger du tigerungen til å barbere seg daglig også, eller?

Kristin & Elisabeth: Er virkelig skjegg så hot? Da bør jeg kanskje la det vokse litt. Noen forslag om hvordan jeg bør ha det? Vurderer pornosmultring, men nøler fremdeles noe. Og Elisabeth, jeg går for internt konkurranse om leserne. Det vil si at samme hvem som får flest lesere av meg og Iversen er vi begge vinnere okke som. :)

Iversen: Du er bare sur fordi jeg satte deg på din plass. Og det er greit med avstemninga, har uansett ikke noen særlig snasne bilder å briefe med.

Poirot-bart.

Jeg venter til han får skjeggvekst, Ole, men da kommer han, som ikke har noen far, til å få særdeles grundig opplæring i barbering, det faktum tatt i betraktning.

*ansvarlig mor*

(Der satte jeg en liten rekord i bisetninger, tror jeg)

Fred og bevare meg, Ole. Anlegg helskjegg!

Skjegg gir meg utslett :/ Ikke mitt skjegg, jeg har ikke skjegg, men andres skjegg. Gir meg utslett. Jepp.

Jeg er for skjegg selv om det stikker å klemme gutter med det.
Men jeg har funnet forslag til deg. Viktig å skille seg ut i dagens samfunn.

http://mudhead.uottawa.ca/~pete/beard.gif

http://www.beloblog.com/ProJo_Blogs/shenews/images/beard.jpg

Tine: Vil det si at du ikke føler for en klem av meg akkurat nå? Er villig til å vedde på at mitt skjegg ikke gir utslett.

Iversen: Grunnet vår pågående feide er jeg skeptisk til alle råd som kommer fra deg.

Isk: Man skal tidlig krøkes, vet du. Så lær den ungen å traktere en høvel med en gang. Han kan jo trene på håret på topplokket, det vokser jo ut igjen. :)

Kim: ..eh… nei…

Rutha: Det var litt av noen forslag, det der. Men helt ærlig, hadde du falt for en gutt med skjegg som på bildene?

Ole: Du har da vært skeptisk til meg så lenge vi har kjent hverandre.

Ole: Det er lekre bilder da.
Viktig med litt fantasi.
Men hadde han hatt en fin personlighet så hadde ikke skjegget vært en hindring:D

FÅ DEG FULLSKJEGG!!
Og gå inn på Facebook og meld deg inn i foreningen «For oss som liker best menn med skjegg.» Skjegg er best!!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.