Iversen-leserne: Blant norgeseliten?

Det er selvsagt snakk om eliten av kul her. The votes are in, nemlig!

Kristin og Carl knivet lenge om andreplassen, og statistikken viser at Carls fans samlet seg mot slutten og gav en solid sluttspurt. FrP-formannen samlet sammen hele 16% av stemmene, mens Kristin sakket akterut de siste to dagene. Hun endte opp med en hederlig prosentandel på 13. Kjipe greier, Kristin, men du er jo vant til skuffelser du som sitter i regjering. Stikkordet er åpenbart «sitter».

Seierherren ble, ikke overraskende, Batman. Den godeste herr Wayne samlet 72% av stemmene med sine knappe hundre supportere. Forhåndsprognosene tydet på en storseier, men målet (81,9%) ble dessverre ikke nådd. Likevel viser dette en forfriskende mengde sans og samling blant dere som avgav stemmer. Det er lov å klappe seg selv litt på skuldra.

At Batman vinner har fremtredende valgforskere (meg selv om min imaginære Frank Aarebrot) tolket som et tegn i tiden. Politikerforakten øker for hver dag som går, selv om Carl samlet ti stemmer i løpet av de siste tre dagene før endelig opptelling var det ingen match for Batman som samlet enogtyve.

Ny avstemning er sparket i gang, hvem syns du er søtest? Det er kun lov å stemme flere ganger om du stemer på meg.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg stemte flere ganger.
Hvem er han nederste a?

Rutha: Kan hende det er Peter Andrej…

Hvorfor er ikke Vår venn Ole med i den nye avstemmingen?

Klypa:
Det er vel selvforklarende – Ole regnes ikke lenger som en «venn» såvidt jeg har skjønt. :-))

Søt Jente: Iversen er bare redd for konkurransen, tenker jeg. Fegisen… -er det forresten du som driver og stemmer på Norges politiske Oluf?

Ole er naturligvis ikke med fordi han bare er semi-blogger.

jeg gjenkjenner ikke person 2 og 3 på avstemmingen. er det meningen?

Tamara: Det er Mihoe fra mihoe.org og Peter André fra peterandrej.com, men det spiller vel egentlig ingen rolle. Du skal jo bare stemme på den søteste.

[…] Trofaste lesere husker nok avstemningen vi hadde her over hvem som var kulest av Carl Ivar Hagen, Kristin Halvorsen og Batman. The caped crusader stakk natuligvis av med seieren, noe de fleste valgforskere forventet i forkant av valget. Nå er Batman tilbake for å vise hvem som er sjefen, atter en gang, denne gang mot mye sterkere motstand! […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.