Hæ?

Er det fredag, sier du? Steike!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Fredag er en bra dag.
Kofi Annan heter Kofi fordi han er født på en fredag. I visse tradisjoner får man navn etter hvilken dag i uken man er født. Navnet er også forskjellig om man er mann eller dame.
Så nå vet dere det.

[…] Her sitter jeg og anner fred og ingen fare, det er tross alt dagen da vinneren av Nobels fredspris ble opplyst, så leser jeg plutselig Iversen Revisited. […]

Kikker på kolonnereklamen for webhotell: 10 kroner måneden pr. 1000 MB serverplass! Nææh!
Jeg betaler 80 kr. for 2200 MB, og bruker en fjerdedel.
Hvor mange MySQL-databaser kan du ha? Er du fornøyd?

Syvertsen: Flott info å få, applaus! :D

Rambol: Jøss, den trettende også!

Erik: Supportfolka sier at jeg har bare en database, men kan opprette så mange tabeller jeg bare vil. Selv har jeg ett subdomene, men kan vel da ha s mange jeg bare lyster. Det stemmer, dette kan jeg lite om. Jeg er fornøyd, spesielt med support døgnet rundt på IM. Bruk gjerne min søte reklamelink ved bestilling om du er gem.

Iversen: OK, takk skal du ha. Det er nok dette med databaser som gir min pris. Jeg må ha flere, og er ikke stødig nok i databasebygging til å kjøre flere sammen (med tabellprefikser, antagelig -?) Og 79 kronder pr. mnd er jo ikke allverden heller. :)

510 GB plass / 5010 GB transfer for ca. 1000 lapp i året… ;)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.