Kuppfrykt

De siste par dagene har jeg sett meg litt oftere over skuldra enn vanlig. Viftet paraplyen foran hjørner før jeg går rundt selv, latt madammen starte bilen og unngått mørke bakgater. Jeg er rett og slett litt redd.

Nå lurer du kanskje på hva i den vide verden som kan skremme en tøffing som meg? Vel, det er jo ikke mye, jeg skal innrømme det, men nå har altså noen klart det. Det er min «venn» Ole som gir meg paranoide trekk og ekle skjelvinger i knærne hver gang jeg hører en lyd fra kjøkkenet om natta.

De siste dagene har nemlig Ole snakket mye om blogging. Han forklarer at ting skal blogges, at hva enn vi gjør kunne passe inn i bloggen og at vi burde bestille et drap på Erna Solberg for å få noe å blogge om. Vi blir jo først ute om det er oss som bestemmer når hun skal kverkes, liksom, og et scoop er snarveien til suksess for en blogg. Ole begynner med andre ord å gå litt over styr. Det toppet seg mandag kveld, like før vi skulle spille monopol med Madammen og Trikkeføreren.

«Haha, ja, det kan jeg jo skrive om i bloggen min!» utbrøt Ole, og skjønte med ett at han hadde røpet seg. Kuppmakeren hadde kastet masken. Kvelden var allerede ødelagt, et teppe av uhygge var over oss. Det er vel ikke en gang nødvendig å opplyse om at undertegnede og Ole tapte Monopol så det sang. Mens Ole var opptatt med å reparere sin skjebnesvangre Freudian slip var jeg på min side mest opptatt av å til enhver tid holde meg i nærheten av en enorm kniv. Vårt vennskap ble brutalt avsluttet mandag 9. oktober, 2006. En trist dag.

Nå er dere advart. Poster Ole tre innlegg på rad uten at dere ser snurten av meg er en telefon til politiet absolutt på sin plass.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Den er mottatt.

Oppfattet.
Politiet lagret på alle hurtigtastene.
On a side note: Angrep er beste forsvar…

Kanskje han i det skjulte driver og setter opp en egen blogg? For å konkurrere deg ut?

som ungt SU-medlem satte du meg i sterk konflikt i valget mellom kristin halvorsen og batman. jeg endte jo opp med batman, men det er bare fordi han er ekstremt barsk. jeg digger jo halvorsen også. forøvrig tror jeg det overhodet ikke er noen god idé å sette batman i finansministerstolen.

Døh, Madeleine — Batmans alter ego, Bruce Wayne, er jo smekkfull av penger! Han kan jo saldere budsjettet heilt på egen hånd, uten å bryte handlingsregelen.

Kanskje det blir mer avkledd Ole da?

Bra at dere er på vakt!

Madeleine og Tiram: Jeg er enig med Tiram, Batman hadde sikkert vært knall som finansminister. Gavmilde Wayne hadde sikkert tatt Tiram på ordet også.

Rutha: Vi får se, jeg gir meg da ikke uten kamp.

Batman som finansminister! Ville du gått i 1. mai-tog for den, Iversen? :D

Tiram: Jeg regner med at vi hadde holdt hver vår stang på banneret?

*fnis* Og Mikke Mus som justisminister :)

Men må Kristin Halvorsen bli superhelt, da?

Tiram: I så fall har hun vel et lite stykke å gå..

Jeg synes du er en hedersmann som lar madammen teste om det er plassert en bombe i bilen, før du setter deg inn. viktig å ha prioriteringene i orden!

[…] Først vil jeg bare si at Iversens påstander i posten Kuppfrykt er riv ruskende gale. Altså, ja, det er sant at jeg prøver å overta bloggen hans, samt dama, leiligheten og Peach. Men hva han kaller min freudianske glipp (som egentlig var et nøye planlagt angrep på hans selvtillit og trygghetsfølelse) skjedde overhodet ikke slik han framstiller det. Det som skjedde var at trikkefører syvertsen spurte om noe som jeg visste jeg hadde skrevet i et innlegg noen dager i forveien (husker ikke helt hva), og siden hun ikke visste dette spurte jeg: “Men leser du ikke bloggen min?” Eventuelt sa jeg kanskje “Men har du ikke lest bloggen min i det siste?” Og som vi alle kan se er dette vidt forskjellig far Iversens bakvaskelser. […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.