Katteblogging

I dag får leiligheten vår besøk av et par karer fra Lefdal. Nei, det er ikke forutinntatte Ivers som bare tipper at det er menn som dukker opp, det er nysgjerrige Ivers som har vært i kontakt med karene allerede for å undersøke hvordan vi må forberede før besøket som antar at det er de samme to som dukker opp hos oss også.

Det skal installeres studentbynett og skiftes strømuttak. Det skal borres og støyes, bråkes og sikkert bannes litt også siden vi ikke har noen planer om å støvsuge eller vaske før folka kommer. Regner med at det blir plenty å vaske på når de drar, for å si det sånn. Det store problemet er Peach. At hun spiser opp de ukjente er nok usannsynlig, men at hun helst ikke bør utsettes for det intense bråket fra borremaskinene er sikkert. Løsningen blir å gjemme henne bort på badet, i det improviserte miniburet vi brukte da vi vasket det stakkars dyret for en stund siden. Det kan jo fort bli traumatisk, men jeg velger å anta at det ville vært verre med drill to meter unna ørene hennes. De er jo ganske store.

peachbebis
Peach som bebis
mellomrom

Siden Rutha ba så pent om flere bilder av Peach (og alt annet for den saks skyld) tenkte jeg at det fikk bli første post på dagsorden, hva alle forslagene deres angår. Jeg garanterer nok ikke nakne damer, selv om to nesten-anonyme sjeler ønsker seg sånt, men de andre forslagene skal jeg prøve meg på med tiden. Som en god start, frem til vi tar flere bilder selv – her finner du flere babybilder av Peach på oppdrettersidene (siden åpnes automatisk i nytt vindu, lev med det).

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Snasen chinchilla. :)

Hihi hælle måne :D nydelig!
Men syns hu har litt høy panne :D men det har tyra banks og, så ingenting å skjemme seg over :D

Morten: Kanke nekte for det.

Tine: Hodet er litt mer riktig proporsjonert nå, da. :p

Dette ble en god morgen. Tine informerte meg om at det lå bildet av Peach her, så da måtte jeg inn og sjekke med en gang.
Jeg vil og ha en chinchilla, eller en katt, eller hund. Egentlig et dyr generelt.

Den nydeligste jeg har sett! Ser jo ut som en bamse! (Du begynner å gå Aunt Paurl eller hva hun nå heter i næringen)

Vil se flere bilder av Peach (und Ole!!)

Jeg vil tro at Pondus og Italienerfrøkenen sporenstreks hadde søkt tilflukt under sengen eller noe, om jeg skal legge til grunn atferden fra når støvsugermonsteret kommer.

Nå er det altfor pinglete av meg å innrømme at det der var grusomt nusselig, men hvis jeg slenger på at borrekara bør være ytterst varsomme med vesle Ferskens hørsel for å slippe å bli hjemsøkt av meg og drillen MIN, så er jeg nok akkurat passe tøff likevel.

Vår venn Ole er selvsagt søt han også.

Måtte inn og titte på de andre bildene og dermed over det fantastiske hjemmesnekrede skap-buret noen hadde laget til sin chinchilla! Kreativt og helt genialt! Imponert! Peach er selvsagt imponerende søt hun også

…og se hva som dukket opp her for 10 dager siden: http://img234.imageshack.us/img234/1517/baby1hx7.jpg
En bestevenn til Peach. Hun vil bare bo hos deg.

Rutha & Ice Cream: Dyr er kule, jeg vurderer å bli husdyrblogger på heltid. :p

Iskwew:Ja, det vil jeg tro. Peach er dessverre burdyr, så det er liksom ikke noe alternativ å slippe henne ut heller. Men det gikk veldig bra, jeg lagde et provisorisk lydisolert bur på badet, det eneste rommet folka ikke gjorde noe i. :)

Klypa: Haha, ja de er søte begge to. :D

Tiqui: Jepp, det er et knabbra bur. Sancti står selvsagt bak.

Sancti: Sier du at hun flytter inn vederlagsfritt? :p Og at vi kan navne henne selv?

Og her snakker vi 2006. Jeg var jo nesten ikke født da? (Litt gråhvit løgn, men noen kan jo gå på den?)

[…] og til er ikke katteblogging bare kos og moro. Gamle lesere husker kanskje chinchillaen Peach, pelsdotten som egentlig bare kom på besøk til Casa Iversen, men likte seg så godt at hun like […]

Den var kjeeeempesøøt!!

Den var såå søt!:-D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.