Du sitter og leser, ja?

Siden det bare er en forsvinnende liten del av leserne som faktisk svarer på disse avstemningene jeg kjører blir resultatene lite å stole på (Eventuelt traff jeg virkelig spikeren på hodet i denne posten). Jeg mener, hvem stoler på et resultat basert på noen få prosent av dem man faktisk har tenkt å tilskrive trender til? Statistisk sentralbyrå og andre tullinger kanskje, men ikke vi på Iversen Revisited. Fortenk. Representativt utvalg my ass.

Likevel presenteres herved resultatet av den siste tids undersøkelse om lesevanene til Norges triveligste gjeng; dere som leser her. Koz og klemz til dere alle. Lurkerne også, det hadde jo vært hyggelig om dere ga lyd nå og da.

29 % stikker innom en gang daglig, kanskje to
22 % besøker annenhver dag, sirkus
22 % leser bare hver fjerde dag eller sjeldnere
20 % av dere kommer innom flere ganger daglig
7 % besøker denne bloggen hver tredje dag

Intetsigende? Joa, men mål nummer 4 i charteret vårt slår klart fast at «det er Iversen Revisiteds mål å føre en meningsløs redaksjonell linje», og slikt kimser man ikke av. Fint om noen kan dra en konklusjon ut av tallmateriellet her, for jeg klarer det ikke. Om du tar på deg oppgaven vil jeg også vise til oversikten over alder, det er sikkert viktig. Jeg prøvde å finne ut av kjønnsfordelingen også, men halvparten av de som avla stemme ville ikke settes i bås.. Nåh. Grovt regnet, om vi antar at de som ikke ville settes i bås er fruentimmere (og det kan vi sikkert), er ca 60% av leserne feminine. Sånn til orientering.

Ny og forbedret avstemning er for øvrig iverksatt!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Altså, jeg legger som regel ikke merke til de avstemningene en gang. Jeg går rett på posten jeg vil lese, og ignorerer alt anna, egentlig. Kanskje du får opp responsraten om du reklamerer for avstemningene i postene dine?

Her kan du selvsagt lage skikkelig statistikk om du vil. Du har jo alle data du trenger til det i sitemeter.

Jeg liker all slags stemming.
Hat at det bare er valg hvert andre år.

Jeg gadd ikke å stemme, for det var ikke et alternativ som passet for meg. (Og det er omtrent det jeg tenker når det er valg også, men da stemmer jeg allikevel for skams skyld.)

Tiram: Jeg får prøve på det, men da kan jeg ikke ironisere over statcounterjuks og SSB.. Nåværende poll drar forresten inn svar som bare det.

Isk: Jeg KAN, men det høres så slitsomt ut. :p

Rutha: Nydelig!

Røverdatter: Hæ? Da må jeg få spørre: Hvor ofte er du innom? Og: Har du stemt denne gangen? :D

Ha ha! Jada, det er nok jeg som ligger på topp når det gjelder antall besøk. Og: nei jeg har ikke stemt denne gangen. Hvis du vil ha IP-adr. mi kan jeg sende deg den på mail. ;)

Latsabb!

At nåværende poll drar inn masser av svar kan kanskje ha noe å gjøre med at du blogga den …? :)

Røvis: Hehe, jeg klarer meg nok. :D

Isk: Kanke du gjøre det a?

Tiram: Eller at den er bildebasert og bare tullete? ;)

Jeg tror det fins bilder der Kristin Halvorsen tar seg litt bedre ut. Bare så du vet det.

Tamara: Hva er poenget ditt? :)

En litt tidlig lite gjennomtenkt analyse kan være at 20% av leserne dine bør snarest skaffe seg et liv :-)

VamPus: Nei, det syns jeg lite om. Jeg kan strekke meg til å oppfordre dem til å bruke et par timer daglig på å spre det gode budskap (mitt, altså) til bermen. Å ha et liv er fryktelig overvurdert, jeg koser meg uten å ha noe nevneverdig av sorten. :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.