Videosjappesladder!

I dag stakk en (tidligere?) verdenskjent artist innom videosjappa. Det var ganske artig, for vedkommende er til de grader den triveligste filmleieren jeg har vært borti sålangt. Betalte overleie uten å mukke (Greit, vedkommende er jo sikkert stinn av gryn – eller grunker, men det er likevel uvanlig at kunder ikke klager på «full pris pr film pr døgn») og fulgte elegant opp min vits om at det måtte være surt å betale 150 spenn for en sånn drittfilm («Chaos» med Wesley Snipes). Sånne kunder er alltid finfine.

Det som overrasket meg var hvor forbaska lav vedkommende er. Er man kjendis skal man da være såpass høy at vi vanlig dødelige blir litt sjalu, liksom. Neida, denne her var kanskje 1.60, muligens et par-tre cm høyere. Ikke i verden over 1.65.

Sjokkerende.

«Videosjappesladder» er en ny kategori hvor jeg kommer til å fortelle om saker og ting som skjer på videojobben min. Personvernet ypper jeg meg som kjent aldri med, så dere får håpe på litt mindre personspesifikke greier etterhvert. Jeg ha heldigvis noen på lager allerede.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Er det ikke slik at «alle» kjendiser er korte da?

Tom Cruise, Kylie Minogue og Anastacia er vel alle rundt 160cm eller deromkring etter det jeg har hørt. Men nå hører jeg litt dårlig, så sannsynligheten for at jeg tar feil på minst en av disse er stor.

Er det så gæærnt å være rundt 1.60 nå? Syns ikke du trengte å avsløre at jeg hadde leid den dårlige filmen…

Anonym: Sent, men godt. Tusen takk!

Frank: Cruise er 1.70, på min høyde. Kylie (1.53) og Anastacia (1.60) ser ikke spesielt høye ut heller, vedkommende som var innom sjappa i dag hadde jeg aldri trodd skulle være så knøtt.

Røvis: :D

Tom Cruise er bitteliten.

Var det Erik Soler???

Jeg vet hvem de vaaaaar, men jeg kommer ikke til å siiii det, na-na-na-na-na-na!!! :D

SI DET DA!

Utrolig kjipt å ikke si hvem det er.
Tror jeg må finne ut hvor du jobber, og henge der hele dagen til personen kommer tilbake.

Henrik Ibsen kanskje?? I anledning 100-års-crap? Han var 1.61 faktisk!!!

Jeg tipper Morten Harket. Han har jo vært verdenskjent og er også temmelig liten, har jeg hørt.

Hva ser jeg? Kommaregel-Tony er henfalt til svært overdreven bruk av spørsmåls- og utropstegn?

Jeg veit hvor Iversen jobber, Rutha? ;D

Tiram: Da er jeg også bitteliten, vi er nemlig like høye.

Isk: Nei. :D Men keep guessin’.

Ole: Bra du holder lokk på det. :p

Tine: :D

Rutha: Jeg jobber på Mix Scene 1 Tøyensenteret, og denne uka er jeg der hver eneste kveld.

Tony: Overleie for tusen år blir mer enn hundre kroner. :D

Lea: Sårri bårri, men jeg vil påstå du har vært nærmest.

Tiram: Nå vet Rutha det og. ;)

HAH.
Imorgen kveld skal jeg stå utenfor heeeeele dagen.

Så du på bildet, Iversen?

Rutha: Knall, eller du kan komme inn og holde meg med selskap?

Tiram: Ja?

Verdenskjent, altså? heldig du..

Hvis jeg holder deg med selskap, får jeg låne filmer gratis da?

Jeg skjønner ikke hvorfor ingen klarer å gjette hvem denne såkalte «verdensstjernen» er. En blid bitteliten kjendis med dårlig (film)smak? Kan det være andre enn Ravi?

Rutha: Hehe, det kommer vel an på hvor lenge du holder meg med selskap. :D

BrittM: Ravi ER jo kort, ikke overraskende kort. :) For øvrig var jo vedkommende helt med på notene da jeg sa hva jeg mente om filmen, så det kan godt hende smaken er helt kurant. Jeg har også leid noen skikkelige kalkuner i mitt liv.

Da tror jeg ikke at jeg gidder. Sitter heller hjemme og koser meg med gullrekka.
Har vært ute og gått en time langs akerselva i regnvær, kald nok for idag.

Rutha: Du er dypt savnet. Tiram har vært innom! :D Koselig.

Jeg tenker du klarer deg jeg Ivers. Du har jo alltids kjendisen din.
Og nei, jeg er ikke bitter for at du ikke forteller hvilken kjendis det er.

;)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.