Selvtagging for the win!!

Jeg følger i Iversens fotspor. Syntes godt han kunne ha vært høflig og tagget meg, men folkeskikken er det dårlig med i Oslo, skal man tro diverse gamlinger. Jeg er for øvrig helt enig. Så, sanger jeg liker, men som jeg kanskje er noget flau over å innrømme (ovenfor fremmede, regner jeg med, tror ikke Iversen kommer til å bli så overrasket.)

1. Celine Dion og Il Divo: I Believe in you. – fløtepusband uten stemmekraft og kanadisk hatobjekt nummer 1.. *grøss*..)

2. Musikaler opp og i mente – mye rart i denne kategorien, f.eks. Les mis, Jerry Springer (døh), Nightmare before christmas (deilig å gjøre lekser til), og en Dracula, en tjekkisk musikal. Aner ikke hva de sier, men giiid så artig musikk da.

3. Pussycat Dolls: Dontcha (eller hvordan det nå enn staves) – ja, jeg skammer meg…. oh, the shame of it all.

4. Chamillionaire: Ridin’ Dirty – Pleier å være nøytral til gangsta’ rap, men denne pleier jeg å sette opp lyden på

5. Westlife: I believe in angels – kom igjen, vi likte alle boybands en gang.. ikke sant? IKKE SANT?

6. Josh Groban – Liker stemmen til denne fløtepusen, betraktelig bedre enn ovenfor nevnte fløtepuser (Il Divo)

Det får holde, siden jeg er veldig dårlig til å huske tittel eller artist på hvilkensomhelst sang. Har sikkert likt mye annet jubb også. Og Iversen blir kanskje litt overrasket han også.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg er ikke overrasket over veldig mye, men Pussycat Dolls ga ihvertfall madammen en billig glis. Hun mener du liker videoen, jeg på min side har ikke mistet troa på Ole og regner med at du ikke faller for billige beinrangler. :) «Ridin’ dirty» er kanskje det aller verste jeg hører for tiden, pleier å skifte kanal hver gang den dukker opp på jobb. Slitsomt og wannabemacho. Resten visste jeg jo fra før av.

Oj, oj…her var det kanskje litt mer å være flau over. Celine Dion og Westlife – Ha ha!

Iversen: Billige glis er hva jeg går for å frambringe, så poeng til meg. Og er vel slemt å kalle jentene beinrangler, de må da veie dobbelt så mye som Paris Hilton.

Mihoe: Men veies det ikke opp av hvor macho det er å innrømme sine svake sider? Jeg velger å tro at det gjør det. :)

Produsenten til Celine Dion spilte bass i Magma på syttitallet. Høyt fall ja. :\

Uansett, White & Nerdy > Ridin’ Dirty. Ny skiva til Alfred er brillefet.

Hvis du tar vekk musikaler og Josh Groban så er det ikke mye bra igjen.

Kim: Helt enig med deg der, men det er jo ikke noe å skamme seg over å like White & Nerdy. Og det visste jeg ikke om produsenten til Celine Dion. Kommer nok ikke til å vite det i morgen heller.

Rutha: Joa, men trenger du å ta vekk de da? Kan du ikke bare ta vekk alle de andre? I så fall ser det jo riktig så bra ut.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.