Taggetid!

Mihoe  drar en tagg, det er Lasse som har tagget henne. Jeg følte meg i så celebert selskap da jeg videre ble utfordret at jeg har forfattet et svar sevl også. Skrivesperre har ikke noe med dette å gjøre. Liksom. Øh. Uansett. Dealen er at man skal innrømme sine guilty pleasures, og her er et par av mine. Sanger jeg liker godt, men som jeg innbiller meg at er passe flaue å like. Ikke noe videre prioritert rekkefølge, jeg liker bare å nummerere:

  1. Christina Aguilera – Ain’t no other man (Hallooo, trompeter!)
  2. HIM – Wicked game (Liker ikke Isaacs versjon, men denne er finfin. Å like HIM innbiller jeg meg at blir litt rynket på nesen av i visse miljøer)
  3. Les Misérables – Omtrent alt (Det er visst ikke helt kosher at heterofile menn liker slikt)
  4. Wham! – Wake me up before you go-go (Ingen kommentar)
  5. M2M – Everything (Kan Lasse, kan jeg)
  6. 112 – Peaches and cream (Grrreit, så syns jeg noen av disse er litt flaue selv også da)
  7. Sugababes – Red dress (Kjeft ‘a)
  8. John Williams – Imperial march (Sa noen mindreverdighetskomplekser?)

Dette får jaggu holde, jeg rødmer nesten her jeg sitter. Tagg deg sjæl om du vil.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hm. jakob har les miserables på pcen sin, alle sangene. M2m har vi prata om før, vettu. Men wham er jeg litt usikker på. Jeg vet om en som liker wham, og det er tanta mi på rundt 30-40 år. Vel, du er i godt selskap, da. Retsen har jeg egentlig ingen tanker om frem eller tilbake.
Jeg er ikke uviten, for det om jeg ikke vet alt du vet. Jeg vet bare andre ting.

Jeg tægga mæ sjæl.

Jeg tagger deg med inn i bloggen min en liten stund. Jeg tror du vil finne en ganske fornøyelig oppdatering som har dukket opp siden sist vi snakket sammen. Fornøyelig for en av oss, i hvert fall. Jeg er vel ikke akkurat overbegeistret selv, merkelig nok. :D Tenkte jeg skulle nevne det før jeg glemte det bort igjen, siden du allerede er så godt opplyst om saken, og en fin fortsettelse har kommet.

S

Jeg ska på Les Miserables på Trøndelag teater ikveld! Værra me?

Jeg velger å la være å si noe om sangene.
(Ole: La du merke til stor bokstav i starten av setningen?)

Skamme seg over les mis? Ivers, da… tsk..tsk. Og Imperial march er da passe fin og pompøs, ingen grunn til å ha den på listen.

Rutha: Det gjorde jeg, og jeg smiler bredt nå takket være deg. :)

Tam: Jeg har da aldri sagt at du er uviten.

Røverdatter: Nydelig!

Kjeks: Artig for meg, kjipt for alle andre når passordet blir etterspurt: ;) Men nå kan det vel bare gå en vei? Jeg syns en viss kjæreste bør ta litt tak. Høreru?

Tine: Åååh, jatakk!

Rutha: Jeg velger å ta det som et godt tegn.

Ole: Hyggelig å se at du har begynt å overse paranteser igjen. :D

He, he…ikke så mye kjempeflaut! Og Sugababes er jo en klassiker (som kanskje jeg burde hatt med på min liste også…)

Sant, men du var ikke på emmessenn, så jeg tenkte jeg skulle skrike det ut før jeg køya. Jeg tror egentlig ikke det er særlig interessant for mange andre, og om så måtte være går det alltids an å bare spørre pent.

Paranteser, Schmaranteser. Har hatt en god fotballtrening, så da kan jeg overse hva jeg vil. Tror det står i regelboka.

Sangene er bra nok dem. Har flere av dem på iPoden.

Sånne ting er skumle å snakke om :S
Jeg fant nettopp en gammel skolebok hvor det sto Britney Spears – Crazy innrammet i et hjerte. Jeg trodde jeg skulle få hjerteinfark og tvang meg selv til flere timers intravenøs NOFX, til noe slo ned i meg: Britney Spears er jo ganske fengende da! veldig flau…

[…] Jeg tægger mæ sjæl. Lett! Her er det om å gjøre å avsløre hvilke sanger man er litt flau over å like… […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.