Hei sveis!

Håret mitt er ikke tilsmusset av hårprodukter.

Ok. Når jeg dusjer pleier jeg å kline litt shampoo i skalpen, gjerne to ganger siden jeg har hørt frasen rinse and repeat på tv. Det er med andre ord ikke shampoo jeg snakker om. Shampoo er ikke et hårprodukt per se. Kursiv er ganske kult. Det er produkter som hårgelé (eller bare gel, for dere unge og hippe), mousse, fargestoffer og hårsprayer jeg ikke bruker. Dessverre ser håret mitt ganske dårlig ut, så poenget jeg hadde tenkt å presentere er vel uansett litt bortkokt i kålrabien. Likevel har jeg et spørsmål som lenge har jogget rundt i bakhodet mitt.

Hvorfor har egentlig gutter som tar seg bryet med å kline til håret med produkter ofte helt forjævlige sveiser?

Burde ikke dere som faktisk bruker litt tid og innsats på å gjøre sveisen snasen ha en bra frisyre (ingen homokommentarer om min bruk av ordet frisyre, takk)? Jentene klarer det jo stort sett veldig bra, så hvorfor er dere med XY-kromosomer sånn i bakleksa? Jeg kan ikke verken fatte eller begripe det. Foreløpig må konklusjonen være at menn generelt har elendig estetisk sans, men jeg regner med at noen kommer til å sette meg på plass.

Kutt ut gørret i håret, femikladder. Det er så jævla metro.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ahh.. hår.. *mimre*…

Sorry Ivers, jeg er inhabil i dette spørsmålet.

Noe, utenom å føde barn, må jo vi jentene få lov til å være flinkere til? F.eks. ordne håret, stelle negler, sminke oss og lage mat. Ja, også vaske klær og støvsuge selvfølgelig. ;)

Brom: Parykk! :D

Røverdatter: Haha, ja det er klart. Jeg er ganske god til å støvsuge og å lage mat, forresten. Det måtte bare ut.

Vi gutta har hatt mye kortere tid på å øve oss. Jenter har jo kost og stelt med håret sitt siden steinalderen, ettersom vi gutta alltid dro dem etter det.

Ivers: Ja, der kan du se. Er ikke så rent lite metro selv du! :)

Frank: Godt poeng!

Ahh, da har jeg misforstått noe – dama har alltid velstelt hår, men utrolig lange legger… Jeg har rett og slett dratt henne i feil ende langs gulvet!

Jeg fikk juling av Margrethe engang fordi jeg ikke brukte balsam, og et annet kvinnemenneske som campet her engang sa at jeg bare måååtte prøve en hårkur. Er sånt hårprodukter? Gelé og voks og tilsvarende er forsåvidt grunnen til at jeg utviklet frisørskrekk. Vanlig scenario:

(etter ferdig klipp)
Frisør: Så, vil du har noe i håret?
Meg: Nei…
Frisør: JO! (kliner på noe svineri)

Takk og farvel.

Iversen: Rinse and repeat er ganske pokkers metro det også.

Hvorfor har egentlig gutter som tar seg bryet med å kline til håret med produkter ofte helt forjævlige sveiser?

Tja, selv er jeg nødt til. Om ikke ville jeg sett ut som en blanding av vår alles Kramer og Bob Dylan og det er ikke kult!

Jeg kjøpte en gang en slags voks på sprayflaske. Jeg tok selvfølgelig alt for stor dose og så ut som om jeg ikke hadde vasket håret på 3 uker *når jeg tenker etter så hadde jeg kanskje ikke gjort det heller* Jeg kastet boksen, men angret i etterkant på at jeg ikke i det minste hadde prøvd å bruke den som festesmøring under skia.

Frank: Dette føler jeg du må skrive litt mer om, dette er st spor jeg kunne tenkt meg å forfølge. :D

Røverdatter: Er vel ikke metro å lage mat, vel.

Brom: Ja, du må nok snu henne neste gang.

Kim: Siste setninga der oppsummerer fint. For øvrig kan jeg ikke forstå hva du skal med balsam.

Ole: Nei.

Espen A: Ærlig talt, hvem vil ikke se ut som Kramer??

Habben: Eller i Saaben?

Min samboer har et produkt i dusjen. Shampo og dusjsåpe i ett.
Kjekt for meg, for da har jeg plass til MANGE ting:D

Glemte å nevne at han ikke bruker noe i håret utenom det heller. Gutten har så fint tynt lyst hår at det er liten vits å prøve engang:D

Rutha: Fint, tynt, lyst og mykt hår er mandig.

Må si jeg synes det høres rimelig femi ut, jeg.

Vann og kam – billig og bra.

Ene eksen min – og nei, vi nevner ingen navn – hadde for vane å klisse en halv tube hårgelé i håret etter hver eneste dusj. Dersom jeg ba ham la være, flippa han helt ut, og ignorerte meg. Nå kan det selvsagt ha noe med alderen hans å gjøre.. *mumler noe uhørbart om «barnerov»*.. men personlig syns jeg at det burde være mulig å pjuske en i nakken, eller la fingrene gli gjennom håret til ens bedre halvdel, uten at man risikerer å klebe hånden fast i det neste man tar i!

Så Iversen, du har min absolutte støtte.

Kim: Du syns alt høres femi ut, frøken hårtilkorsryggen.

Gaute: Vann? Femi.

Shamini: Hæhæ, søt historie. Klebefritt hår til alle!

Ivers, husker du Dan Riibe om vinteren? :P

Jeg innså plutselig at «..man risikerer å klebe hånden fast i det neste man tar i!» kunne fremstå rimelig kinky, for alle som er like koffert-tenkende som meg selv. Jeg ber derfor om unnskyldning for å tilføre bloggen din potensielt snusk, Iversen! ;)

Kim: Oh yes! :D Spikerskalle.

Shamini: Jeg er så dårlig på å poste snusk selv, så det er bare bra at noen tar ansvar! :D

Jeg mener da at det ikke er noe krise selv om gutta også liker å fikse seg litt! Ikke alle som gjør det like bra, men det er bare bra om gutta vil fikse seg litt for oss også.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.