Nok en perle fra VG Debatt

Jeg surfer som kjent VG Debatt både titt og ofte for å fordrive tid, og det hender man kommer over gøyale tråder. Den kategorien på VGD som er definitivt fullest av både perler og søppel er samlekategorien Backstage, som med tiden har blitt en slags IRC-kanal hvor alle kjenner alle og F5-tasten lukter svidd. Det er selvsagt derfra dagens lekkerbisken stammer.

Vanligvis lenker jeg videre til selve debatten, men siden jeg har lagt merke til at ingen følger lenkene blir det screenshot denne gangen. Vil dere ikke, så skal dere! Kategorien er altså Backstage, navn på tråden er ganske enkelt «Orgasme» (hvorfor tråden ikke er opprettet i sexforumet sier mye om klikken på Backstage, et fantastisk sted å lurke):

backstage_orgasme
Syns du ikke denne var litt søt, da er du en avstumpet sjel.
Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hahaha! Det der er et typisk eksempel på «som du roper i skogen får du avar».

Så, regner med at du følger med på utviklingen til denne tråden? Min nysgjerrighet er pirret.

hehehe…
ikke greit å ikke ha peiling.

[…] Via Iversen Revisited: http://www.espeniversen.com/?p=513 […]

Fy faen!

Hvem er espen iversen?

WarHAWK!! HAHA

Warhawk: Ja, det tenkte jeg også.

Drømmeulv: Det er han i Gule Sider-reklamen.

Sorry, men jeg skjønte ikke hvorfor man skulle synes det var søtt.. Har du medlidenhet nok til å forklare dette for en stakkars, avstumpet sjel?

Børge: Hm, det er ihvertfall i mitt tilfelle ganske vanskelig å forklare. Tror forskjellige folk ser forskjellige morsomheter her, men jeg tolket «Nå er det ikke meg vi skal snakke om!» som en litt indignert replikk, fylt av frykt for å eventuelt innrømme onani. Når jeg leser over ble ikke dette helt på spikeren heller, jeg klarer egentlig ikke å sette ord på følelsen. Syns bare det var artig. Sårri bårri.

Er onani noe å være stolt over, herr Iversen?

Warhawk: Det er ikke meg som starter tråder i debattforum for å høre om utløsning er ok eller ikke, er det vel? :)

Iversen: Det er sant. Men det var jo jeg som hadde spørsmålet, og dermed ikke svaret, derimot var det til dere (det gjelder også deg)jeg ville ha svar fra.

Ååååå… Freakin’ hilarious!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.