Iversen: Hjemmebrev

Fire netter i Krakow fikk holde, og nå er vi hjemme.

Jeg kjenner at det er litt ekstra deilig å bruke mitt eget tastatur igjen, for ordblomstene i tidligere reisebrev har vært mange. Det er mindre deilig å betale mer enn femten kroner for en babb, men hey – jeg spiser ikke sånt i Norge.

I går ble det litt tynt med brev, siden jeg våknet med tørr hals, tett hode og nese med rød kulør. Mens gjengen var ute og så på kirker lå jeg hjemme på hostellet og slappet av. Alle ble med andre ord fornøyde. I totiden kom folket hjem, så vi dro for å se på at jeg spiste en liten pizza. Deretter åkte vi til Wielieczka for å kikke på salt!

Saltgruvene er fine greier. En skokk med store kammer og masse flotte huggerier i salt. Det er kort sagt ganske imponerende syn man blir møtt av. Ole tror jeg juger, men det er like imponerende andre gangen. Ikke like stor wow-faktor, men imponert er jeg fremdeles. Les mer om minene og områdene rundt her, heller.

I dag har dagen gått med til hjemreise og uhorvelige mengder med kø. Flyplassen i Krakow er alt annet enn imponerende effektiv, og flyet vårt hjem var til overmål forsinket. Heldigvis gikk det meste ganske greit når vi først hadde kommet oss på flyet, om vi ser bort i fra enda mer kø på tax-free-butikken på Gardermoen.

Hjemme.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Velkommen hjem :o) Stilig at du klarte å skrive så mange reisebrev.

Tipper internett-kafeene ble glade i dere! Velkommen hjem!

Takk, takk. Det er jo fint å være hjemme igjen også. Hostellet bød på gratis nettbruk, det forklarer vel hyppigheten.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.