Journalistisk lekkerbisken 1

Tenkte jeg skulle dele denne perlen med dere. Jeg fanga den egentlig opp på tv2tekst, men fant den raskt igjen online. Det er forresten lov å tenke seg hermetegn rundt begge ordene i overskriften.

Avisordspillene når nye dybder.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

hm.. Jeg måtte bruke litt tid på å skjønne hva i alle dager de forsøte å si. Jeg skjønte det til slutt. Egentlig er jeg litt tilhenger av ordspill i avistitlene, jeg. Det er jo ikke som om det er en veldig viktig sak som det er veldig viktig at alle skjønner og ingen misforstår heller.

Uansett; det var noen jævlige sykler der, som snurrer rundt og rundt og krever mer oppmerksomhet enn sjølve teksten. Det var mye værre! Fysj av meg. Minn meg på at jeg aldi går inn på den webisda mer! Minn meg på å banne høyt neste gang.

Var ikke den ganske fiffig da? Jeg er enig i at ordspill kan bli vel plumt, men denne likte jeg!

Elvis: Jeg lover å varsle sykler neste gang. :D

Sometimes: Fiffig… Nåh. Naaah.. Neeh. Nei. Den var bare teit.

Hm. Ja, ja, må kanskje bli mer kritisk akkurat på dette punktet da…

Sjøl om jeg får frysninger på ryggen av slike «ordspill», må jeg innrømme at Elvis har et godt poeng. Ellers er jeg glad, Ivers, for at du leser slike publikasjoner, slik at jeg slipper.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.