Et lesebrev fra onkel reisende Ole

Hei alle sammen! Haaper dere har det flott!

Dermed var den obligatoriske sukkersoete delen overstaatt. Naa over til det jeg virkelig bryr meg om; damer, baby. Etter aa ha vaert her noen dager er jeg fristet til aa fastslaa at polakkene ikke har det fedmeproblemet som truer mye av den vestlige verden. Det baserer jeg i hovedsak paa observasjoner av polske jenter, jeg bryr meg fint lite om guttene. Jentene (eller kvinnene om du vil) er som oftest ganske slanke og fine. Ikke bare det, men oftere enn ikke har de veldreide hofter og et lekkert puppestell ogsaa. Om du syntes jeg er litt fresh akkurat haaper jeg du tilgir meg, jeg er tross alt paa ferie. Saa, bra hofter og fine pupper. Hva mangler da? Jo, det viktigste av alt; et pent ansikt. Jeg vil ikke si at de fleste jentene er stygge, for det ville vaere galt, det er heller det at de ikke er pene. Mer noeytralt, altsaa. Og det er jo ikke noe videre aa skrive hjem om. Selv om det er akkurat det jeg gjoer. For selv om man ikke ser paa peishylla naar man roter i kaminen (eller hvordan naa uttrykket enn gaar) saa ser man paa peishyllen resten av tiden, og man roter jo tross alt ikke i kaminen hele dagen. Derfor gir jeg polske jenter 5,5 for kropp, 3,5 for ansikt, hvilket gir et snitt paa 4,5, hvilket betyr bra, men ikke veldig bra. Og siden jeg er gutt og dermed er positivt innstilt til jenter i utgangspunktet er ikke dette hoeyere enn snittet burde vaere. Saa, polske jenter vs. norske jenter, ca. uavgjort. Asiatiske jenter er for tiden regjerende mester.

Fra det ene politisk ukorrekte tema til det andre; hvor er alle de fargede mennesker? Krakow er en by full av hvitinger, knapt nok et farget ansikt aa se i loepet av en hel dag. Er nesten litt skummelt naar man er vant til Oslo. Men det som er enda mer skummelt er at det er flere kebabsjapper her enn jeg tror det finnes i hele arabia og pakistan lagt sammen. Og det uten at det finnes en eneste araber eller pakistaner her! Enda mer rart er det all den tid polakkene osm nevnt ikke har et fedmeproblem. Hvordan klarer alle kebabsjappene aa holde seg i business? Hvem spiser alle babbene? Det, kjaere fans, er leseroppgaven til neste gang. Take care, and God bless!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Utrolig sjokkerende at du ikke får deg no…. ;)

Jeg gjetter på at jeg, med et halvt år på pensjonat i Skippergata, har sett mer av polske damer enn deg. Nå tenker jeg på prosenter av bar hud, naturligvis – og ikke på antall jenter. Ikke stort å klage på der, men jeg er meget enig i at det ikke er skrekkelig mange nydelige ansikter der. De har en rar tendens til å se utrolig vanlige ut alle sammen.

må så meg enig med tine over her. å sette poeng på jenter er aldri noen god idé.

Ole, hvorfor ikke bruke noen av de oppsparte pengene dine på «massasje» og bli ferdig med det?

Siri: Bra du er enig, saa utrolig mange av de havner i kategorien «vanlig ansikt». Ikke at det er noe galt med det, men kontrasten til den ofte nydelige kroppen kan vaere veldig stor.

Tine og Rutha: Dette er serioes internasjonal forskning, og har som saadan stor verdi for baade naavaerende og framtidige generasjoner. Vi maa jo vite hvilket land vi skal invadere for aa erobre sexslaver! Pluss, her snakker vi om poeng til en hel nasjon, det blir kun et meget grovt snitt. Saa om noen klarer aa bli personlig fornaermet av dette er de jaggu flinke. :)

Sam: Men det ville jo ikke vaere tru loev, ville det vel? Pluss, oppsparte penger? Slikt har man da vitterligen ikke.

Det er nok ikke snakk om å bli fornærmet, men at vi forstår hvorfor du ikke drar damer om du snakker om sånne ting med de :D

Hahaha! Ser på peishyllen når man roter i kaminen, jo, jeg skjønner.

Kan du ikke skrive «nøytrale» en gang til…

Tine: Jeg snakker ikke om saanne ting med jenter paa generell basis. Foelte bare for aa komme med et litt anderledes reiseinnlegg. Syntes jeg faar mer pes enn jeg fortjener her.

Tamara: nøytrale…. happy? :)

TMwtP: Ah, du er paa. Det er bra.

Ole, det er godt å høre :D Og jeg tror det er turistene som spiser kebabene!

Åh! Mye interessant du skriver som jeg ofte har tenkt på :)

Angående jenter: det du beskriver er jo helt riktig – og også ganske så velkjent fenomen. I Skandinavia er jentene sinnssykt deilige! Her er ikke det velkjente fedmeproblemet som f.eks. USA sliter med. Ja, noe fedme, men ikke så mye, og ansiktene her er stort sett så pene som de går an å bli :) Mens i mye av Sentral- og Vest-Europa har de, som du påpeker, deilige kropper, men stort sett kjipe ansikter. Mange er også godt behåret (Italia f.eks.). Disse forskjellene er interessante spesielt fordi man skulle tro de var jevna ut pga all migrasjonen og formeringen tvers kulturer/nasjoner.

Er det terningkast-skala du bruker, eller den påbudte filmskalaen? Jeg gir kroppene 5 av 7, ansiktene 3 av 7 i europeiske land minus Skandinavia, mens kroppene her i Skandinavia får 6 av 7 og ansiktene 6.5 av 7.

Angående ikke-hvite innvandrere: dette har rett og slett en historisk forklaring. I land som Polen, Ungarn, Romania har det stort sett vært innvandrere fra Øst-Europa (Russland) og Tyrkia (henger sammen med det osmanske riket). Altså så å si null innvandring fra resten av Asia eller Afrika.

Angående kebabene: koblingen kebab og fedme skjønte jeg rett og slett ikke, men meg om det (mange mange andre ting som nok er årsaken til fedmeproblemer). Og det er heeeeelt riktig at det er mer kebab der enn i hele Arabia og Pakistan til sammen, MEN det er fordi den typen kebab rett og slett ikke finnes i Arabia eller Pakistan! Det er der mange har misforstått. Den kebaben du ser der er typen döner-kebab som opprinnelig er fra Tyrkia (jf. tyrkisk innvandring nevnt ovenfor). Dette har jeg for øvrig skrevet et innlegg om tidligere, for de som måtte være interessert: http://tonyburner.blogspot.com/2006/05/kebab.html

«Den kebaben du ser der er typen döner-kebab som opprinnelig er fra Tyrkia (jf. tyrkisk innvandring nevnt ovenfor).» ALTSÅ: den kebaben du ser i Polen :D

Tine: Turistene har raad til skikkelige middager her, ting er jo ganske saa billig. Tror det er polakkene som gomper babber.

Tony: Takk for et oppklarende innlegg full av fakta. Maa vaere uenig naar det gjelder rangeringen av kropper, syntes de generelt er finere her enn i Norge, men at vi har fine jenter er det ingen tvil om. Fikk ogsaa loest deler av babbemysteriet, selv om sannheten ikke var like freakishly fascinating som jeg haapte.

Hmmm kanskje turistene kjøper kebab i fylla på vei hjem te hotellet? Er det ikke da man kjøper kebab? Om natta? Når alt annet er stengt?

Ole!
Hvordan kan du konkludere med at asiatiske damer er de mest tagbare naar du trekker fram som eneste positive trekk blant de kvinnelige polakker at de har pupper og hofter? Min personlige erfaring er at asiatiske damer ikke har noen kvinnelige former overhodet. Saann ellers haaper jeg at vi treffes i jula, jeg faar nemlig besoek av ei dame du kommer til aa sikle etter.

Maria, jeg trekker fram de positive trekk de har, og jeg prøver jo å se dette fra den generelle manns standpunkt. Med det i tankene er hoftepartiene og puppene de polske damenes beste kort.Personlig syntes jeg ansiktet er det viktigste, og siden jeg er en sucker for søte asiater vinner de med klar margin. Så lenge de har pupper og hofter så skal jeg ikke kreve for mye annet av de departementene.

Ok, greit!
Jeg er bare av den mening at kommentarene dine ikke bar preg av aa vaere koherente.
Saann ellers mener jeg at naar vi snakker om asiater saa kommer det saa en paa hvor de er fra, men de fleste slaar polakkene – baade naar det gjelder menn og kvinner. Paa den annen side; polske kvinner slaar 98% av inkakvinner.

Jeg kjenner at jeg savner aa henge med deg aa espen. Er du hjemme 15. desember???

Du Ole??
Jeg har nettopp vist bildene dine (fra 5. nov – min bursdag) til dama jeg nettopp har referert til som «ei dame du kommer til aa sikle etter», og hun lurer paa om hun kan faa mailen din. Problemet er at jeg ikke har adressen din lenger…

Fnis.

Maria: Når man skriver så mye tull som meg vil ikke alltid alt være helt i overrensstemmelse. :)

Og i skrivende stundt trenger du ikke å slenge adressen min veggimellom, men jeg takker for tilbudet og skal huske det om det blir aktuelt.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.