Iversen: Reisebrev (igjen)

Lite spennende aa melde om i dag, egentlig. Etter tre timer paa Wawel-palasset, hvor vi besoekte dragens grotte, katedralen og en cafe, ble det sykkeltur paa oss. En guidet tur anbefalt av hostelfolka vaare, jeg regner med at de tjener paa slikt.

Men det spiller ingen trille, for turen var knall!

Guiden vaar het John, han er fra Florida. De andre i gruppa vaar var to skotske jenter som vi ikke blir enige om hvorvidt var soete eller ikke, og en fyr fra New Zealand. Sykkelturen gikk fra Wawel til det joediske kvarteret til et kjoepesenter, over Wisla til ghettoen og fabrikken til Oskar Schindler. Det er et helvete aa skrive paa dette tastaturet, saa detaljer kan dere faa om dere spoer etter dem.

Naa sitter vi, noe slitne og mette, paa hostellet. Jentene vil ut og lete etter et sted  aa ete, saa da gjoer vi vel det da.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Syntes ikke de skotske jentene var noe saerlig aa skryte av. Turguiden var derimot flott. Saa alt i alt var ting bra som et egg. Et meget bra egg, that is.

innlegget til ole over her forklarer vel hvorfor han ikke har dame.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.