Iversen: Det tredje reisebrevet

Kort oppdatering:

I gaar surra vi rundt i det joediske kvarteret, besoekte kirker og synagoger. Jeg holdt meg unna synagogene, hodeplagg liker jeg ikke. Vi spiste paa en tvilsom restaurant med polske spesialiteter, og alle var passe fornoeyd med maten. Utenom meg, da. Sausen min var kald og risen smakte hurtigris.  Servitoeren var usedvanlig koselig, spesielt tatt i betraktning at vi hadde vandra litt ut av turistfellene, i den grad det er mulig i Krakow. Alt er saa lite her.

Naa har vi spist frokost paa hostellet, osten var farlig god. Madammen og Ole har eksperimentert med melka, men slikt tar ikke jeg sjansen paa. Naa skal vi til Wawel foer vi tar en lang sykkeltur.

Kort hendelse paa rommet foer vi sovna i gaar:
Madammen gaar paa badet, Ole ber henne vaere kjapp. Jeg utbryter ‘ja, lykke til med den, du’, hvorpaa Madammen indignert kommer ut fra badet igjen med vondt i sinne. Sjokkerende nok var alt helt ok naar jeg opplyste om at jeg hadde snakket til Ole. Hm. Guess you had to be there.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.




Kommentarer

jeg skjønte ikke helt.

Rutha: Espen hinter til at madammen er treig som pokker paa badet, men naar madammen reagerer med «hei, er du frekk» svarer espen med at han snakket til meg, hvorpaa madammen reagerer med «ah, ok». Saa det er greit aa fornaerme henne saafremt det ikke er henne han henvender seg til. Syntes forresten ikke ivers refererte til storien paa best mulig maate, men kan vel ikke klage siden jeg ikke postet den selv. Og det er ogsaa fullt mulig du maatte ha vaert der, kroppsspraaket var ogsaa meget morosamt, sjoe.

Er vel paa tide med et Ole-brev snart?

da skjønte jeg bedre.

jeg skjønte den første gangen også. men måtte lese den tre ganger først. hm. ble feil, det der.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.