Heia VIF & Franken-Derek!

Endelig litt å juble over for oss som syns rødt og blått er fine farger, i dag vant nemlig VIF over Start på bortebane. Start scoret ett nydelig mål etter kort tid, Enga fulgte opp med en fin kontring (eller hva man nå skal kalle sånne situasjoner) og et skikkelig flaksent innlegg med påfølgende solid posisjonering av Franken-Derek.

Gratulerer til alle VIF-supportere – og han litt skumle spissen vår.

Det har som kjent ikke vært så enkelt å være VIF-mann de siste ukene. Slapt spill mot flere lag (og etter min mening noen snodige førsteellevere) har sørget for en begredelig start på sesongen. Jeg er blant de som syns Rekdal må bli, men at noen må fortelle ham hvor skapet står: Jeg driter i hva som skjer på trening; en spiss som scorer i cupen, på andrelagskamper og i treningskamper SKAL i det ALLER minste ha en plass på benken, og ihvertfall stå lengre fremme i køen enn det evig uforløste supertalent Daniel Fredheim Holm. Dessuten har Levan Melkadze et par ting til på sin side: Han ser fryktelig skummel ut og har et dritkult navn.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

jeg heier på vif brann sugger azz heiaheia vif

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.