Kje-de-lig

Det kan umulig bare være meg som syns Fredrikstad – Sandefjord høres ut som en skikkelig stusselig cupfinale?

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Må si meg enig der.

Nei, det er definitivt ikke bare deg. Men kampen i går var i det minste morsom!

fredrikstad vant i 1950 da…kanskje de klarer det igjen.

Kim: Jeg visste du hadde peiling dypt inne.

Lea: Ja, det kan vi være enige om. Hadde det ikke vært for en idiotisk feil fra min side da jeg satt et veddemål på unibet hadde jeg vært noen tusen rikere på den også.

Anonym: Ja, FFK har vel vunnet flere ganger, de har trossalt vært store en gang. Men denne gangen må jeg nok heie på FK Konstruert.

Fotball er kjedelig. Kanskje dere innser det nå?

M:)rten

Morten: Skjerpings!

«Kjedelig cupfinale» er når vinnerlaget ikke engang gidder å feire seieren. Sånn var det når Bartelaget slo Røde Arme i 1995. Jeg var der, omkampen, vi tapte. Men jublet og feiret laget vårt mer enn vinnerne, som var mer opptatt av å nå ned igjen til Saras telt før det ble fullt. Tragisk.

Nei, takke meg til en østfold-vestfold-finale!

Ah, Nissemann, for all del! Jeg tror selve kampen kan bli bra, FFK og Konstruksjonen deltok jo i knallbra semifinaler (eller er det kvartfinaler? Jeg surrer alltid). Men sånn når man bare ser navnene, da blir det litt stusselig.

Joda, de scorer lavt på variablen «publikumsapell». Men Rosenborg, Brann, Lillestrøm og Vålerenga kan jo ikke møtes i cupfinalen hvert år. Det ville jo nesten blitt for kjedelig.

Fredrikstad og Sandefjord klarer nok å «fylle Ullevaal», men ikke med appendixet «flere ganger».

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.