Iversen Revisited – funker som fasan!

logoNå som et noenlunde permanent bloggnavn er på plass skulle det bare mangle at et slagord og et offisielt segl kom i orden.

Slagordet blir herved «Funker som fasan!», bestemt etter en hemmelig avstemning mot kandidatene «Når LoRdX er utenbys», «Bend it like Iversen», «Iversen betaler for lesere» og «Verdensherredømmet tilhører Iversen – på sikt». Selv er jeg ganske fornøyd, spesielt fordi jeg som kjent har en forkjærlighet for nesten-banning. Det er så mye søtere enn ordentlig banning, så kan vi forbeholde de stygge ordene til fotballkamper og Baz Luhrmann-filmer. Funker som fasan!

Seglet er laget med says-it.com official seal generator, som alle andre segl med respekt for seg selv. Mine totalt manglende ferdigheter innen photoshop og lignende programmer gjorde dette tvingende nødvendig. Det ble i det minste ganske pent.

Av andre nyheter er det lite å melde. Etter besøkstallene å dømme daler kvaliteten her inne kraftig, og det må man jo få gjort noe med. Jeg har prøvd å finne ut hva folk vil lese om før, men det er sjelden noe videre å ta med seg fra kommentarfeltene. Jeg prøver igjen, man er da optimist:

Hva savner dere? Gi lyd som en kommentar, for svingende!

Til søndag reiser undertegnede, din venn Ole, Madammen og Trikkefører Syvertsen til Polen. Vi skal bo i Krakow noen dager, og helst fikse et besøk i saltgruver og konsentrasjonsleirer. Mulig vi finner på noe mer hyggelig også, jeg satser på et daglig reisebrev om jeg finner en ok nettcafé, og selvsagt litt bilder ved retur.

Husk setebelte, og ikke gi mogwaien kjøtt etter midnatt.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ta kons.leir først og gruver etterpå. Man trenger en vakker opplevelse etter å ha vært i Auswitch… mitt tips.

Jeg skal overlevere tipset til de to tullingene som ikke har vært der før (Ole og madammen), jeg og Trikkefører Syvertsen er gamle kjente med Krakow og omegn. Ole er jo litt skvetten av seg, så det er mulig vi må begrense konsentrasjonsleirturen til bare Auschwitz, Birkenau er jo grusefull. Hundre ganger verre enn A, syns jeg å huske.

Ole: Der hører du, det er ikke bare visvas det jeg sier om saltgruvene, de er helt utrolige!

Jeg har opptrått på to av Krakows scener! Bare så synd at jeg ikke husker hva de heter… Dersom du dør hvis du ikke får vite det, kan jeg prøve å finne det ut. (Les: Jeg vil gjerne slippe å løpe ned i kjelleren for å rote etter bevis.)

Jeg syns dere skal prøve å få med dere både A og B, og er enig i at det sikkert er greit å spare saltgruvene til slutt. Evt. dra til det jødiske kvarteret. (Men der har vel du og trikkefører’n vært før da.)

Ha en riktig god tur!
Da forventes både reisebrev fra utlendigheten og TP-invitasjon når kompaniet vender hjem igjen!

Jeg vil lese mer om:
1. Når du skal til tannlegen
2. Hvor ofte du drikker cola for tiden
3. Hvor ofte du bruker tanntråd for tiden
4. Hvor mye du savner meg :)

Nuzz og klemz og god tur!

Røverdatter: Det er ok, jeg skal ikke tvinge deg til kjelleren.

Tiqui: Yes, ma’am!

Tine: Jasså, du. Dette kan det jo fort bli innlegg av. :D

Godt mulig at du treffer på mine svigers i Krakow. De skulle visst dit nå. De reiser over hele verden, og nå har de bestemt seg for Polen. Auschwitz, og hele den pakka der.

Hvis du treffer dem, får du hilse fra meg.

Du gjenkjenner dem lett. Svigerfar går rundt med en t-skjorte der det står «Jeg hater Finnmarkinger!» på brystet, og svigermor går rundt med en t-skjorte der det står «Redd min datter!».

Jeg er full av gode forslag, og gode tips for bedre tannhelse! Men akkurat nå er jeg sjuk og svak og kjeder meg.

Super-Peter: Jeg lover å hilse om jeg ser den skjorta. :D

Tine: Da må du bli frisk.

Jeg PRØVER!

Ta det triste først, det synes jeg var et godt tips også. Etter det er det bare å kaste rundt seg med Zloty og leve herrens glade dager.

God tur! Husk at du ikke er mann hvis du griner.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.