Spam er moro!

Om vi stryker tilbudene om å ordne seg en sixteen inch cock, richer orgasms og busty lesbians (dette er tross alt daglidagse ting i den Iversenske heim) er spam ganske artig. Ihvertfall den spammen jeg får i min mailbox, for der ligger det ofte en kryptisk beskjed nederst i tekstfeltet. La meg dele noen godbiter:

A heavy purse gives to a light heart. When the blind leadeth the blind.. get out of the way. I also will laugh at your calamity; I will mock when your fear cometh. When fortune smiles, embrace her as useful as a chocolate fireguard (or teapot)!

Ja.. Godt å ha med på veien.

A book is like a garden carried in the pocket; the geek shall inherit the earth. To the jaundiced eye all things look yellow.

Semikolon er visst tingen, sammenheng på hver side er ikke fullt så viktig.

A miss is as good as a mile.A man is known by the company he keeps. We shall find all precious substance, we shall fill our houses with spoil. Where there’s smoke, there’s.. pollution.

Min personlige favoritt fra dagens fangst. Dramatisk avslutning, der.

Men har disse overflødighetshorn av visdom noen funksjon for spammeren? Det lurer jeg fryktelig på. Og om så ikke er tilfelle, er dette spammerens desperate forsøk på å rettferdiggjøre søpla si med litt billig underholdning? Funker for meg.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Personlig syntes jeg dette var diverse Pauli ord i rette tid. Lurer på om jeg ikke er inspirert til å flytte til Tibet og bli sherpa. Vent… vent… nei, det var visst bare tarmgass.

Jeg har en sterk mistanke om at disse setningene er vedlagt for å gi spammeren håp om at spamfiltre skal tro det er en ekte mail fra ekte mennesker som skrive ekte setninger.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.