Hvor gamle er Iversen-leserne?

Selv om ikke alle som er innom gidder å stemme har jeg tenkt å avslutte de avstemningene som til enhver tid foregår på kanten her når jeg ser at det går mot slutten. Denne gangen prøvde jeg å få et bilde av hvilken alder dere befinner dere i, og jeg er litt overrasket over resultatene. Rundt 70%  av dere er mellom 16 og 29, altså cirka på min alder, noe som er en drastisk forskjell fra forrige gang jeg tenkte over hvem som stikker innom. Det er riktignok lenge siden, men da var omtrent alle leserne kvinner mellom 30 og 45. Likevel er den største overraskelsen at folk over femti stikker innom og til overmål stemmer. Det må da være noen tullebukker som prøver å være morsomme?

Femtiåringer, gi lyd!

Her er dagens fordeling (et nesten representativt utvalg):
* 16 – 22: 38%
* 23 – 29: 33%
* 30 – 39: 17%
* 50 +: 7%
* Under 15: 3%
* 40 – 49: 2%

Ny avstemning er lagt ut, stem i vei.

11 tilbakemeldinger på “Hvor gamle er Iversen-leserne?”

 1. Røverdatter sier:

  Jeg er jente (eller kvinne hvis du absolutt må), men brøler mer/oftere enn jeg filer neglene egentlig…Nuvel, jeg stemte i hvert fall kvinne/negler.

 2. Mihoe sier:

  Jeg stemte selvsagt kjønnsløst selv om jeg filer neglene mine med jevne mellomrom, men det er mye tøffere å brøle enn å file…Krmf!

 3. Iversen sier:

  Hihi, noe sier meg at denne undersøkelsen blir basert på et enda mindre representativt utvalg enn forrige. :D Jeg hadde filt neglene mer enn jeg brølte hadde det ikke vært for bedriftsfotball.

 4. L sier:

  Eg er litt i stuss på om eg skal stemme, for eg kan absolutt ikkje fordra lyden av neglefiling, og gjer det derfor heller aldri sjølv. Eg trur faktisk eg må stå over stemminga, berre fordi svaralternativene er for dårlige. Kan lesarane forventa forbetra alternativ ved neste avstemming? ;)

 5. Mihoe sier:

  Valgfusk kalles det!

 6. Iskwew sier:

  Var det bare meg i gruppen 40-49?? Jeg tenkte på at jeg burde ha jukset. Men jeg jukser jo aldri :o|

 7. Morten sier:

  Jeg er i gruppen Iskwew, men sånne konferanser (som vi gamle roter oss borti) gjør at man plutselig ikke er tilstede ved stemmegivningen. Vi er sikkert yngst av alle, til sinns, uansett

  M:)rten

 8. Tamara sier:

  Jeg var og femti en gang. Tenkte jeg skulle prøve noen forskjellige svaralternativer for å være sikker på at jeg traff minst en gang, så jeg bytta litt fra dag til dag.

 9. Iversen sier:

  Hihi, for en gjeng. :D Men da er i det minste en av femtiåringene avslørt som fusker. Flere som vil stå frem?

 10. Iskwew sier:

  Morten, det tror jeg vi er også. Såh!

 11. Iversen Revisited » Blog Archive » Du sitter og leser, ja? sier:

  […] Intetsigende? Joa, men mål nummer 4 i charteret vårt slår klart fast at “det er Iversen Revisiteds mål å føre en meningsløs redaksjonell linje”, og slikt kimser man ikke av. Fint om noen kan dra en konklusjon ut av tallmateriellet her, for jeg klarer det ikke. Om du tar på deg oppgaven vil jeg også vise til oversikten over alder, det er sikkert viktig. Jeg prøvde å finne ut av kjønnsfordelingen også, men halvparten av de som avla stemme ville ikke settes i bås.. Nåh. Grovt regnet, om vi antar at de som ikke ville settes i bås er fruentimmere (og det kan vi sikkert), er ca 60% av leserne feminine. Sånn til orientering. […]