Vi i villa

Det bygges og skiftes vannrør i blokka vår, noe som fører med seg bittelitt støy og et noe større behov for korridorvasking. «Bittelitt» i denne sammenhengen betyr «et forbanna borrekor fra åtte til fire hver eneste jævla dag i fire uker», hva «behov for korridorvasking» betyr skal vi se litt nærmere på nuh:

inngangspartiet
Da jeg og madammen skulle ut og handle i dag noterte vi oss at den ellers rene gangen vår var litt skitten. Deretter noterte vi at vi hadde spasert rett inn i en plaskedam forårsaket av disse to splitter nye hullene i taket utenfor døra vår.
rent og pent
Her ser vi et par ganske tunge betongbiter som ligger og slenger ved inngangsdøra. De ser litt tøffe ut, kanskje det er kunst? I alle fall har de ramla fra oven, og alt fra oven er jo.. bra.. eh..?
clean as a whistle
Ett siste bilde her, hvor vi ser hvor ren og pen døra vår er nå. Legg merke til den lekre sidekarmen, som aldri har sett mer chic ut! Kudos til byggemennene, dette klarte dere bra.

joika

Som dere forstår er det ikke bare fryd og gammen å bo i subsidierte studentblokker, men det kunne selvfølgelig vært verre. Vi kunne bodd på subsidierte studenthybler, for eksempel. Litt senere i dag skal jeg fortelle litt om hva jeg egentlig mener om Åslaug Haga.

3 tilbakemeldinger på “Vi i villa”

 1. din venn Ole sier:

  Tror bare du får finne fram kosten samt vaskeutstyr og slå deg løs i gangen, gitt. Hepp, hepp, rotet rydder ikke seg selv, tro meg, jeg har prøvd den taktikken tilstrekkelig antall ganger.

 2. BrittM sier:

  Får håpe dere ihvertfall har fått litt mer effektive bygningsarbeidere enn jeg har i min bakgård. De kommer klokken syv og snakker høyt sammen i en time før de går igjen. Effektivitet i praksis!

 3. Iversen sier:

  Ole: Nei, det ser sånn ut! Betongbitene var vekk da jeg kom hjem fra jobb, men resten av skittet forblir.

  BrittM: Heheh, SiO betaler sikkert ikke spesielt godt, jeg tror ikke på at de er ferdige i uke 39 før jeg ser det.