Flere tanker fra Oles hode

For jeg er bare full av tanker, tenk.

tanker… tenk.. tok du den?

Jeg er vel ikke den eneste som tidvis har vært hektet på en sang eller et album. Noen ganger fenger musikken i hodet såpass at man føler for å plystre, nynne eller kanskje til og med synge noen strofer høyt. Men hva skal man gjøre når man befinner seg på plassen foran Frederikke på Blindern, og strofen som går igjennom hodet er «All women are whores, whores or sluts or prostitutes«? Da er det jaggu ikke lett å være Ole, da. Strofen er selvfølgelig fra Jerry Springer the Opera.

Det begynner sakte, men sikkert å gli inn i skallen på meg at jeg aldri noensinne kommer til å ha tilstrekkelig chutspah (eller cojones om du vil) til å sjekke opp en tilfeldig dame på gata, bussen eller what have you. Siden jeg da må begrense meg til jenter jeg blir kjent med først så er utvalget potensielle kjærester ganske lite. Vennekretsen til meg og Iversen er heller lukket, fremmede tillates kun etter grundig bakgrunns- og helsesjekk. Av andre venner har jeg biologene, men nesten samtlige der er sammen med noen (biologer driver med mye mer innavl enn hva deres utdannelse skulle tilsi). Hvem har jeg igjen da? Min tamilske venn Sutharsan, men nok en gang tror jeg hjelpen blir liten. Han er gift, og selv om han hadde kjent et snasent utvalg tamilske babes er det ikke helt godtatt at de kan ha norsk kjæreste. Derfor har jeg nå opprettet en profil på Blink. Ved siden av å også henge litt på animanga.no (en side om anime og manga drevet av blant annet nevnte tamilske venn) og å skrive disse überheftige innleggene for Iversen (hvilket jeg kun gjør for å ragge beibs) har jeg blitt den rene webhoren i jakten på den sanne kjærligheten. Og hvem vet, om noen tiår har jeg kanskje mistet såpass selvrespekt at jeg til og med oppretter profil på darkdate.

Det forrige avsnittet ble litt langt. Derfor skal jeg kutte dette ned litt.

På lørdag vasket jeg hybelen min grisegrundig. Jeg kastet ting i hyllene jeg ikke trengte lenger, omarrangerte hyller og skap og vasket absolutt overalt. Det tok en del timer, og siden jeg har en knøttliten hybel sier det kanskje litt om hvor nødvendig det etterhvert hadde blitt. Jeg er stolt okke som. Hører dere single jenter det? JEG ER FLINK TIL Å RYDDE OG VASKE (Call me)!

Angående togafesten jeg var på på lørdag skal jeg komme tilbake til den i den nærmeste fremtid. Jeg må dog advare de av dere som forventer historier om fyll, druer og uanstendighet; jeg drikker ikke og gikk hjem tidlig grunnet forkjølelse, så folk var fremdeles påkledd når jeg gikk. Druene var meget gode.

Forøvrig er det min mening at Kartago bør ødelegges.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

*kremt* Hva er nicket ditt? Jeg tenkte jeg skulle være blinkfadder for deg.

*kremt* Jeg er flink til å rydde og vaske selv! (les: det var et dårlig sjekketriks.)

Hmm.. espen har allerede gjort narr av profilen min, så jeg er noget skeptisk til å dele det. Men what the hey, det er jo ikke som om jeg har noe å skjule, jeg er jo en webhore. Går under nicket plinius. Var jo på togaparty i går, er nok der inspirasjonen kom fra.

Vel, røverdatter, hadde jeg vært flink til å sjekke så hadde jeg ikke vært singel og på jakt etter kjæreste. Men ok, råd mottatt. :) Hva slags sjekketriks er det du anbefaler i stedet?

Ai!! Der lagde jeg ris til egen bak! Jeg er vel strengt tatt ikke den rette til å gi råd, for samtidig som jeg ikke er spesielt romantisk anlagt, så har jeg mange meninger om saken…For å si som Ivers; Isj!

[hm…kanskje jeg skulle hatt en liten sjekke-spalte i mattisborgen…]

Jeg ser meg selv som representant for alle blindernstudiner når jeg sier at litt horesynging på Frederikkeplassen vil ta seg bra ut.

Jeg tror jeg har en tremenning på darkdate. Du kan deite ho, så blir vi i familie. Hun er passe høy, passe langt hår, passe i alt egentlig, bortsett fra spesiell. Hun er meget spesiell.

Anyway, skaff deg et kurs i gitar, og kjør på.

Kristin: Tja, jeg tror ikke du representerer alle. Og det skal bare en hissig jente med pepperspray for å ødelegge resten av dagen. Får nøye meg med å synge fra meg på hybelen i stedet.

Tamara: En kusine på darkdate, sier du? Utifra beskrivelsen din virker hun noget gjennomsnittlig, så venter litt med å kaste meg over henne. Og jeg er ikke helt en gitarperson, desverre. Jeg liker å synge med til musikaler, teller det?

Enig med Kristin. Her er noen andre sjekketriks (fra virkeligheten!) som har funket på meg opp gjennom årene:

– Hoppe opp på bardisken og synge «Leende guldbruna ögon»
– «Jeg kan fotsoneterapi!» (Tar på foten min.) «Kjenner du det i underlivet nå?»
– «Hei, jeg ville bare si at du er min uoppnåelige drøm.»
– Fremmed mann løfte meg opp på skuldrene under konsert.
– Alle varianter av å være, eller late som man er, politisk engasjert.

Noen som ikke har funket, selv ikke på meg:

– Vil du være med oss hjem å ha trekant i kveld?
– Du likner på hun derre, åh, hva heter hun… Shell-dama! (Marianne Krogness, for de som ikke husker reklamen)
– Jeg er berømt. Du kan få lov å skryte til vennene dine om at du har hatt sex med meg.

Forventer forresten oppfølgerposter, Ole!!!

Jeg vet ikke om jeg liker denne nedrakkingen på Darkdate.

Ole, drit i gitaren og kjøp deg slagverk. Vi trenger trommis og vokal i Det Hyggelige.

Kim: Har dere sanger foreløpig, eller har dere hatt noen øvelser? Tror desverre ikke Det Hyggelige er det neste store. Og INGEN groupis digger trommeslageren, vettu. Hvorfor tror du Lars Ulrich er så gretten på copyrights? It’s ’cause he ain’t getting any.

Lea: Skal se om jeg kan følge opp med den videre utviklingen i mitt kjærlighetsliv, men om nåværende trend vedvarer må du nok vente en god stund på neste innlegg.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.