Hva mener dere?

Er det litt ufint å delta i toga-party (verdens eldste unnskyldning for drekking, puling og sensuell fortæring av druer), og ikke fortelle om erfaringa på bloggen man er ansatt som gjesteblogger i?

Det syns jeg.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

ja fytti.
det er veldig dårlig.
håper ingen har gjort det, for det ville betydd evig skuffelse.

Ja. Det er definitivt materiale for blogging.

Det synst eg og.

Jeg syns du kan oppdatere oftere når jeg sitter å sliter med exphil-oppgave. Siden jeg har lest alt som er å finne på siden din, så har jeg ikke mer å lese, og da blir jeg nødt til å jobbe med oppgaven istedet, og det er ikke morsomt. Jeg krever fem nye innlegg ikveld! Også trenger jeg minst tre innlegg mellom klokka 1700 og 1830 imorra. Du er det jeg livnærer meg på, det som holder meg i live når jeg skriver kjedelig «skolestil». Ta ansvar, gutt!

(ok.. ikke helt seriøst. men du kan ihvertfall ønske meg lykke til. se forøvrig tamara.blogg.no)

Er helt enig med deg, Iversen. Direkte ufint er det. Skal vi samle sammen en lynsjemobb?

Da regner jeg med at det blir orgi.. øh, toga-partyinnlegg siden.

Tamara: Dårlig timing, jeg har jobba i hele dag og skal jobbe i morgen kveld. Men noe blir det, selvfølgelig.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.