The votes are in

Folket har talt, og folket er skikkelig kjedelige spørrumeg!

Selv etter en Bush-gjennomgang for å finne grunnlag til å overse valgresultatet viste det seg at «Iversen Revisited» var det mest populære alternativet. Jeg tror Peterandrej var nærmest sannheten da han lanserte teorien om at folk bare ville slippe unna omnavning av lenker, og nå får latsabbjuntaen som den vil. Det er greit. Jeg retter meg etter opinionen. Omsider. Mine lesere er jo ikke Florida, heller, og vi kan bare innse at onkelen min ikke bestemmer over internett.

Resultat:

Litt over 150 stemmer ble avlagt, hvorav fire lesere har fuska som faen. Dessverre ikke nok til at jeg følte det var riktig å bare bruke «Aus der Reihe», men jeg veit hvor dere bor. Om noen foreslår et knall slogan kan jeg mekke et stilig segl, det er jo så hipt om dagen.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg som hadde håpt på det viktige med å være Iversen. *snufs*

Helvete Ivers,

«Aus der Reihe» sparker rumpe!

Avstemmingen er fikset!

Omvalg!

Elisabeth: Du skulle juksa mer!

Klypa: Jeg er hjertens enig, men som sagt var det Iversen Revisited som vant selv om jeg luket bort alle doble (og søttendoble) stemmer. :(

Ivers: Jeg løp jo fram og tilbake og klikket og stemte i på alle dataene vi har på datarommene både oppe og nede på skolen! Jeg stemmer i med Klypa; OMVALG! JUKS!

Det kjente er det beste – for store forandringer, og bloggbyen blir helt betuttet :o)

Personlig klarte jeg ikke bestemme meg, så jeg stemte faktisk på alle fire. Jeg er litt som Vingle-Petter i den reklamen, bare at jeg ikke spiser Fjordland. (Jeg spiser pasta. Punktum.)

Som medlem av Internasjonale Valgobservatørers søsterorganisasjon, Nysgjerrige Bloggvalgobservatører, må jeg nok meddele deg om at dette valget beveger seg på kanten av det lovlige. Det vil bli foretatt en granskning. Resultat vil foreligge om 3 – 56 uker.

Jeg stemte en gang på The Importance… (fordi det var .kult…) og to ganger på Revisited. Synes rett og slett det er teit å skifte navn på en merkevare man har et forhold til. Ville du foreslått navneskifte på Coca Cola, kanskje? Kjedelig, kanskje. Men nå er jeg hjemme igfjen etter ei veldig sein og slitspm jobbøkt og to pils og kjenner at det er godt å ha noe trygt og kjent å komme hjem til… Revisited foreva!

Joda, ble jo som jeg trodde. Du kan jo, hvis du er frekk og sånn, bare legge til Aus der reihe i revisited-navnet:

Aus der Reihe; Iversen Revisited!

*pft* Mange dårlige tapere her ;)

Elisabeth: Du kunne jo bare slettet cookies? :p

Isk: Ser slik ut..

Kristin: Så du stemte ikke, altså? :D

BrittM: Jeg ser frem til kommisjonens rapport!

Prinsesse Lea: Ja, du har et poeng der. Jeg liker måten du stemte på, forresten.

Peter André: Heheh, vi får se. Mangler jo enda et skikkelig slogan.

Tiram: Er det din måte å skryte av valgfusk på? ;D

*gjør V-tegn*

det er som lea sier, du føkker ikke med en innarbeida merkevare.

Kan jeg linke til deg som «Aus der Reihe..» uansett? Det er jo ikke vår feil at folk stemmer feil

Rapporten kommer selvsagt i posten, i 4 blå, 3 grønne og 7 gule eksemplarer, 12 – 26 mnd etter at resultatet er klart.

Jeg stemte bare en gang, Iversen :D (jeg kan være litt kjedelig sånn.)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.