Hva skal bloggen hete? (Oppdatert)

Etter 47 avlagte stemmer har tre favoritter utkrystallisert seg. En outsider vil jeg også påstå at ligger og lusker, siden et halvpopulært alternativ ble lagt til av en ukjent leser etter noen-og-tyve stemmer. Vi vet jo alle om Derrick-bølgen på åtti- og nittitallet, kanskje har også Harry Klein en finger med i spillet?

Pr nå innehar altså «Auf Iversen» førersetet med 15 stemmer. «The importance (…)» følger hakk i hæl med sine 13. 9 av dere vil beholde «Iversen Revisited», og det er selvsagt lov. Såvidt jeg har forstått utifra avstemningsdingsen jeg bruker, skal det være mulig å stemme igjen et døgn etter første avlagte stemme, og siden dette blir stående til onsdag sier det seg selv at det er lov å stemme flere ganger.

Slå dekk laus, det er fremdeles mulig å vinne frem med et splitternytt forslag!

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg får ikke til å stemme på nytt, men du skal vite at mine tanker er hos deg i denne brytningstid.

Jeg får heller ikke stemt på nytt.

Altså: Det er ikke noe sted å klikke for å stemme. Jeg ser lista på høyresiden her, men intet sted å gå…

Jeg kan tenke meg at det ikke har gått 24 timer siden dere stemte sist? Eller?
Kan endre cookien til 12 timer. Det går an å slette cache og cookies i nettleseren deres også for fin (men juksbar) effekt.

Har endret til tolv timer nå, men såvidt jeg vet vil vel de cookiene dere har vare i 24 lell. Sånn for ordens skyld.

Det har gått 24 timer ja. Og det er ingen endring.
Er det ikke sånn at man skal kunne klikke på «stem» og så får man beskjed om at man allerede har avgitt sin stemme (hvis det ikke har gått 24t.)? Det skal vel synes at det en mulighet til å stemme selv om de 24 t. ikke har passert? (Dette var vanskelig å forklare uten å peke og tegne…)
Her synes i hvert fall kun lista over alternativer og hvor mange prosent stemmer de har fått. -Verken mer eller mindre.

Røvis: Isj. Greia er at plug-inen er designet for at man bare skal kunne stemme en gang, dermed har jeg og min noe mer peilingbesatte hjelper måttet fikse og trikse litt. Uansett, om du vil avlegge en ny stemme (vi kan ta det på æresord, liksom), så er det ikke verre enn å slette cookies og slå seg løs.

Isj faktisk!
Jeg har sletta cookies (hvis ikke det finnes flere enn de jeg vet om), men jeg får ikke slått meg løs. Ja, ja, da får jeg bare spille etter reglene da…

Nå plutselig var den stemmeknappen tilbake, gitt. Og æ har benøtta den!

eg får ikkje lov å stemma fleire ganger.. æsj altså, eg som har ein klar favoritt :)

ukjent leser=meg

skulle bare teste programmet egentlig. forslaget er en klassisk grafitti fra trondheim.

nei, misforstod, du snakker om nr 4, jeg om nr 5.

Røverdatter, TMwtP & L: Siden TMwtP har fått muligheten til å stemme igjen, regner jeg med at det samme gjelder alle andre. Om det ikke stemmer får vi bare bite tenna sammen, jeg kjører uansett en ny avstemning med lederne i slutten av uka.

Esquil: No prob, Bob.

Jeg får bite tenna sammen jeg da! Buhuu!

Mulig det ikke gikk an å tilbakestille IP-logginga da. Tøffe tak!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.