Hva skal bloggen hete?

Åh, nei!

Iversen Revisited-navnet har gjemt seg under senga, og Evil IversenX røler om bærturer han ikke har greie på – A challenged corner of the WWW har overtatt styre og stell.

Nei, så ille er det vel egentlig ikke. Jeg syns bare at Revisited-greia blir litt feil nå som det er endel lesere som ikke har noe forhold til barndomshjemmet. Derfor kjører jeg i gang en storstilt jakt på et nytt bloggnavn, slik at de respektive bloggene jeg har stjålet navn fra nå kan få tilbake sin suverenitet. Jeg er jo ikke noe umenneske heller!

Så stem, stem, stem i boksen til høyre! Man kan legge inn nye forslag eller stemme på et eksisterende alternativ. Kun en stemme pr dag, og avstemningen kommer til å rulle og gå frem til onsdag. Om du har et jæskla bra forslag er det med andre ord lurt å foreslå det kjapt.

Jeg kan nesten garantere at jeg vil ta hensyn til avstemningen, men ender vi opp med 75% for «Biffgrateng og andre snurrepiperier» legger jeg ned et heftig veto. Uavgjort kan bety omstemning den siste halvdelen av uka, med mindre det lukter veto av lederforslagene.

Om du velger å foreslå et bloggnavn selv er det selvsagt knall om du gir deg til kjenne i kommentarfeltet.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg har alltid hatt respekt for navnet Iversen Revisited. Det gir meg Bob Dylan-assosiasjoner, og han går det an å respektere.

Bob Dylan › Highway 61 Revisited

Oh God said to abraham kill me a son
Abe said man you must be puttin me on
God said no, abe said what
God say you can do what you wanna but
The next time you see me comin you better run
Well abe said where dyou want this killin done
God said out on highway 61

forøvrig er jo «jeg bryr meg ikke» et utmerket bloggnavn …

Jeg synes den du har nå er ganske kul :D

Ha ha! «Auf Iversen»!?! Jeg ler meg ihjel!

Ta en Ravi og kall den Nesrevi.

Du har ett image med den du har nå, bruk den videre. ;-)

Auf Iversen, helt klart.

Auf Iversen!
*ler*

«The importance of beeing iversen» gir meg forhåpninger om mye lettbeint rør og slakke ordspill i tiden fremover…

Jeg stemmer for den du har nå eller “The importance of beeing iversen”.

Auf Iversen er nær genialitet.

Min stemme gikk til «Importance..» selv om en gammel Derrick-fan (jeg var ung og visste ikke bedre) selvsagt synes Aus der Reihe Iversen klinger feiende flott også.

Men – tror bare bloggnavnet teller den første gangen man klikker seg inn, deretter er det kun innhold..

Jeg er sikker på at «Putlekroken til Iversen» vil få mange treff fra individer som ikke helt fikk med seg t’en i «putle».

Som eit motstykke til Hitchcocks Rear Window kunne du ha kalla bloggen Iversens Front Window. Dårleg forslag i grunn, så eg stemte på Iversen Revisited, gammalt namn er vondt å vende som det heiter på godt.

Esq: Det så jo lenge bra ut for å beholde gamlenavnet, men akkurat nå leder «the importance». Snodig, jeg trodde den ville synke som en stein. Enig i at «Jeg bryr meg ikke» er utmerket, en dark horse?

Isk: Det syns jeg og, men det er vel ikke alle som ville tatt den som en homage. :D

Røvis: Jeg lurer veldig på hvem som foreslo «Auf Iversen». Falt åpenbart i smak. :D

Brom: Ble litt lei av det på ungdomsskolen. ;) Nesrevi er et kult navn, forsåvidt.

O: Du (og flere) har et poeng. Som sagt, gamlenavnet ligger ikke akkurat elendig an.

VamPus: Det er jeg helt enig i, men forfengelig som jeg er håper jeg da at det stikker noen nykomlinger innom av og til? Og siden innholdet allerede har resten av leserne på kroken kan kanskje en friskt navn hekte nykommerne? Ikke vet jeg, egentlig ville jeg bare bruke en sånn kul avstemningsboks!

Nessie: Haha, det vil jeg tro!

Ja, det lurer jeg på også! Trodde du hadde fått forslag fra noen og lagt det til.
Nå kan jeg verken stemme eller se resultater heller, men det kommer kanskje tilbake når døgnet har gått?

Iversens assring of fire

Det var mitt forslag da, Auf Iversen. Trodde rett og slett bare det var skikkelig teit, men det slo jo an. Litt stolt nu. :-)

Jeg lurer på om jeg skal døpe om min blogg til «Ich bin ein Iversen».

Røverdatter: Se, der kom Brom stolt ut av skapet!

Stian: Bra forslag, men jeg satser på å holde meg unna eiendoms-s.

Iskwew: Det syns jeg virkelig!

…og ja, det skal være slik at det er lov å stemme igjen etter et døgn. Eventuelt kan man jukse, det er ganske enkelt. Men feigt.

Er det greit at jeg stemmer fra alle mine tilgjengelige IP’er?

Isk: Ja, det skulle jeg da mene.

Hihi jeg digga Aus der Reihe… :D

Jeg har stemt på putlekroken to ganger, men det står bare en stemme der..

Tamara: For det første er det enda ikke et døgn siden du stemte sist. ;) For det andre er det faktisk en liten bug på gang, men jeg og en flinkis holder på å ordne nå.

Nå skal det være i orden.

mr iversen går jo da?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.