Mick 4 Prez!

mickjaggerHar du sett The man from Elysean Fields?

Dette er en sippefilm hvor Andy Garcia spiller en refusert forfatter med dårlig råd; Byron. Byron og familien er i en finansiell krise, løsningen blir en jobb i firmaet Elysean Fields. Det viser seg at firmaet er en eskorteservice, og eks-forfatteren ender opp som den faste bitchen til Olivia Williams (Andrea). Hun er gift med den (fiktive) legendariske forfatteren Alcott, spilt av like legendariske James Coburn, og med tiden blir Byron godt kjent med dem begge. Alcott er gammel og svak, han godtar at Andrea har seg med Byron sålenge det gjør henne glad. Dette er en skikkelig onsdagsfilm, for å si det sånn, bare med gode skuespillere som ikke er Meryl Streep. Utover dette blir alt spoilere, men denne filmen anbefales til tross for en skikkelig døv storyline.

Den velkjente Stones-vokalisten Mick Jagger spiller Garcias sjef i Elysean Fields, en gammel gigolo som forelsker seg i sin eneste kunde. Mick gjør i filmen som på scenen; han stjeler showet. Jeg anslår skjermtiden hans til ca et kvarter, men det er lenge siden jeg har blitt så imponert over en skuespillerprestasjon. Dette har fått meg til å tenke litt. Jeg innbiller meg at noe av essensen i evnen til å spille en rolle til perfeksjon er å slippe seg fri. Å glemme omverdenen og leve seg inn i rollen. Sjenanse er kanskje det som har tatt knekken på flest skuespillerspirer?

Selv er jeg ihvertfall en fryktelig dårlig skådis, noe et par amatørproduksjoner har vist. Jeg tør rett og slett ikke å slippe meg helt løs. Din venn Ole er mer habil, men så er jo han litt av en ekshibisjonist også. Jeg er interessert i en kvalifisert mening om hvilke egenskaper som bidrar til å skape en god skuespiller, og da er den eneste jeg kommer på å be  Prinsesse Lea.

Så, med fare for å gå Nordstafett i næringa, er det lov å be om et innlegg rundt dette emnet, Lea?

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Takk for utfordring, skal forsøke å svare i løpet av morradagen :)

Knall! :D

*fornærmet*

Åj! Men du skriver så sjelden om skuespillerier… X_x

Det er helt sant! Dessuten så er det jo en stund siden jeg holdt på med den slags, og er kanskje litt rusten (og gammal og trå og grå). Min mening vil derfor ikke regnes som kvalifisert tror jeg.

Ps: Jeg bare later som jeg er fornærma assa. :D

Jeg trodde egentlig ikke du var skikkelig sur, heller. Men det var jævlig bra skuespilt, altså! :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.