Det første kræsjet

Iversen Revisited var død, begravet og borte vekk i flere timer fra lørdag kveld til søndag natt denne helga. Etter heftige gjenopplivningsforsøk ble det liv i røra og nå er man tilbake på føttene. Det så ganske stygt ut ganske lenge.

Kanskje var det en oppfordring om en ny start? Mer om dette når det går mot arbeidsuke.

Saken var altså at jeg hadde brukt flere timer på å krølle med diverse plug-ins og annet snusk. Jeg har et subdomene som brukes til sånt tull, men sannsynligvis har jeg rotet i ftp-programmet og redigert filer som var i bruk her på bloggen. Tøffe kaker; og fryktelig lite rutinert. Panikken slo meg da jeg oppdaget feilen, og jeg tok snøggast råd kontakt med en med mer kunnskap om slikt enn meg selv. Han så naturlig nok heller ikke hvor feilen kunne ligge, så jeg begynte å mase på supporttjenesten til domeneleverandøren min. Live-support er fett, men ikke så fett at jeg kunne få et raskt svar. Det varte og rakk før vedkommende supportvakt fant ut at om jeg bare forandret innstillingene mine i kontrollbordet så blanke sider også ble utstyrt med skikkelige feilmeldinger, da kunne det bli lettere å finne en løsning.

Som sagt, så gjort. Jeg fant feilen på ca tjue sekunder og er altså tilbake. Jeg regner med at dere savna meg skikkelig mye. Skikkelig mye.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

JA jeg savnet deg kjempemye :) Mest fordi lørdag er så dårlig tv-kveld at jeg er innom favorittbloggene mine omtrent en gang i halvtimen…

Jeg var ganske nervøs mens det pågikk ja. Bloggbyen uten Iversen hadde blitt veldig kjedelig :o)

Jeg var dessverre borte selv i det aktuelle tidsrommet, så jeg har alibi! Jeg har forøvrig beklaget, forklart meg og bedt om unnskyldning for mine to dagers fravær. Hvis jeg hadde vært her da du forsvant hadde jeg nok blitt skikkelig nervøs, ja!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.