Kvinnekamp? Ok!

Side2 forklarer hvordan drømmemannen er, det gjør de jo omtrent annenhver uke. De gjenværende ukene forklarer de oss hva som tenner menn og hvorfor jenter bør bruke korte skjørt. Jeg pleier ikke å bry meg, verken i den ene eller andre retningen, men ved dette tilfellet kjenner jeg at flere røde lys tennes. Noe er litt ekstra provoserende ved denne, uansett om du inntar synsvinkelen til en hardbarket feminist eller en dreven mannsgris. Det er bare feil. Er det ikke utnyttelse av kvinnekroppen, så er det falsk reklame. Her er litt av «artikkelen» gjengitt, jeg tror ikke noen videre forklaring trengs.

jaha
Sa noen «meget relevant illustrasjonsfoto»? Hmm? Nei, trodde ikke det.
Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

La meg se, jeg er en 23 år gammel gutt(mann?), singel og … ja, jeg har visst en puls også.

Så jeg ser ingen problemer med billedbruken i denne artikkelen. :)

Ha ha!

jækla lite hår på den mannen…

Hvis det var noen som sa «meget relevant illustrasjonsfoto», var det i alle fall ikke meg. Jeg husker Dagbladet gjorde noe i samme gate for ei stund sida, da de illustrerte en artikkel om begrepet «politisk korrekt» med en stor, glinsende rød, halvåpen munn.

Ole: Vil jeg se halvnakne kvinns som ser ut til å ha blitt dopa ned og slengt på en seng, da sjekker jeg da heller ut pornosider. Det er klart koblinga mellom «kvinne som sover» og «drømmemann» er tilstede, men det blir for spekulativt for meg. Nå må du slutte å være så opptatt av å trosse feministene – de tar ikke alltid feil, vet du.

lattermildt *grøss*

Vi snakker side2 her. Jeg forventer ikke annet. De har jo slike støtt og stadig. Men enig i at denne litt tok kaka, når det gjelder å bruke kvinnekroppen der det ikke er relevant.

Og henvendte ikke artikkelen seg til kvinner? Altså den handler om drømmemannen? Mulig de skulle brukt et annet bilde om de vil at de det gjelder skal lese den. Men det er nok underordnet :o)

Korte skjørt, hva er vitsen med det? Da kan man jo ikke se de på avstand. Skjørt skal være store, lange og flagre i vinden.

Isk: Jepp, vi er enige der. Denne var litt ekstra tåpelig, bare.

Einar: Hjertens enig!

Artikkelen er for kvinner, er det så? Og bildet for mannen!

Om dette er drømmemannen da lurer jeg på om jeg ikke skal gjennom en sånn reorientering for å bli homse altså…

Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeilig!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.