Nice try, Russki!

Katteblogging er kult sålenge dyret er søtt. Dette dyret er definitivt søtt, og jeg deler et par bilder fordi jeg egentlig ikke gidder å si stort annet. I dag har jeg utnyttet et deilig frynsegode ved videobutikkjobb, nemlig (som TMwtP antydet) gratis leie av film. 2001 maniacs har et cover som bare ber om å bli elsket, så den blir kveldens førstevalg. Jeg regner egentlig med at vi stikker bort og finner enda en etterpå. Gratis er gratis!

piitsj
Her sitter dyret og spiser på Madammens lommer.

piiitsj

og her vurderer hun om det er kjekkest å hoppe opp på det lille bordet – eller ned på bakken. Det endte med at hun prøvde det første, men oppnådde det siste. Sløye moves er ikke forcen hennes, kan du si.

s
For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges. Og at russerne må betale etter drapet på Steve Irwin, det blir for dumt å påstå at en fisk skal ha kverka verdens barskeste mann, tross alt. Jeg har sett nok Bond-filmer til å gjennomskue den bløffen, Vladimir!
Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

dyret var søtt da.
men noe artigere da det var vått.

Herlig liten skapning! :-)
Og Vladimir er utlovet skuddpremie med disse bløffene sine ;)

jah, ødelegg Karthago. Jeg har allerede vært der – da er det bare å meie ned. Bare ruiner uansett.

Awwwww så søt hun er :o)) Jeg er sikker på at den lille synes det var vel så morsomt nå som da hun var våt.

Aw… søt. Gi beskjed om du skulle finne ut at du har lyst på stamtavlen, jeg har den liggende i en perm ett eller annet sted.

Rutha: Kanke nekte for det, men jeg tror ikke vann er helt hennes greie. :D

Cathrine: Ja, russere er skumlinger. Som på film.

Kristin: Egoist.

Isk: Jeg tror ikke hun syns det var artig å være våt i det hele tatt. ;)

Siri: Stamtavler ja. Hva bruker man sånne til?

Utstilling og avl… men jeg antar vel at det ikke blir mye av det på den kanten. :P

Åh. Riktig.. Nei, tror ikke det blir så mye av det. Vi konser på å pottetrene først. :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.