Tidenes mest unødvendige innlegg

Opplæring på videosjappa er ikke bare roser og kanari.

Det vil si, det er ikke akkurat noe slavearbeid. Arbeidstidene er knall, sjefen er kul, frynsegodene er allerede utnyttet og satt pris på, og de andre jeg har møtt i staben virker hyggelige. Dessuten er det ikke spesielt stor trafikk der, noe som gjør arbeidet enda litt enklere. Det finnes likevel et par minuser.

Opplæring betyr mindre lønn. Jeg har, såvidt jeg har fått med meg, fire opplæringsdager – to formiddagsvakter, en mellomvakt i helga og en kveldsvakt. Den ene formiddagsvakta, dagens økt, er ganske overflødig. Jeg setter selvsagt pris på den, siden jeg er en sånn som gjerne vil være ekstra sikker på ting før jeg kaster meg i det, men jeg skal primært jobbe kveldsvakter når jeg starter for fullt. De tingene jeg er usikker på har jeg like store forutsetninger for å skjerpe iløpet av de to siste opplæringsdagene, og de blir verdifulle siden det er andre skift. Dagens opplæringsdyst kan med andre ord bli litt sur, lønna tatt i betraktning. Men gøyalt. Skal ikke nekte for det. Ikke alle får penger for å kose seg.

Bloggen lider under opplæring. Jeg står ikke opp mange timer før jobben for å produsere noe spennende, dermed blir det ikke noe kreminnlegg før jobb. Etter jobb er jeg ikke i humør til å sette meg ned og skrive noe, da vil jeg spise og slappe av. Kvelden gjenstår, og istedet for de to innleggene jeg pleier å presse ut når jeg har fri eller jobber den andre jobben får jeg bare skrevet ett daglig. Dette er vel egentlig ikke noe problem, jeg rakk jo å knote ned dette før jobb – og i morgen har jeg fri.

Det jeg prøver å si er at bot og bedring vil være på plass iløpet av morgendagen.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Har bloggpresset tatt deg nå, Ivers?

Hva *er* egentlig frynsegodene ved å jobbe i en videosjappe? Tør jeg å tenke tanken – gratis hjemlån?

Elisabeth: Ikke presset, nei. Den dårlige samvittigheten om jeg ikke skriver noe derimot..

TMwtP: Gratis leie, så mye jeg orker. Og litt avslag i pris på kjøp av film og filmutstyr.

Argh. Et eller annet sted på veien gjorde jeg noen fatale karrieremessige valg.

:D
Nå skal vi sette i dagens tredje film, gratis leid fra arbeidsplassen. :D

Pass deg så du ikke bruker opp alle filmene for fort… plutselig har du bare «before sunrise» igjen i hylla… *fnis* Inviteres det forresten nesten-bekjentskaper til gratis filmvisning innimellom?

Tiqui: Nå aner jeg ikke om vår felles bekjente er så interessert i å henge med barnevakten, men for all del. ;)

Frynsegoder er frynsegoder.. hihi

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.