Agurken er servert!

En titt på semesterkortet mitt røper at unge, agnostiske Ivers er oppmeldt i emnene «Syndens lønn er døden» og «Når gud blir kvinne» ved Teologisk fakultet i år. Noe skurrer her, men det blir for mye til å sette fingeren på.

In other news: Første opplæringsdag er overstått, jeg er ett steg nærmere fullblods videomanndom! Hyll, hyll!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Grattla Ivers!=)

hah! Som om gud noen sinne skulle ha vært mann!?! For en tåpelig idè.

«Kritisk kunnskap på innføringsnivå om problematikken rundt kvinnelig gudssymbolikk i et kontekstuelt, inter-religiøst og kjønnsanalytisk perspektiv. Kritisk kunnskap om historiske og nyreligiøse kontekster der gudinnesymbolet står sentralt. Øvelse på begynnernivå i å tolke, problematisere og diskutere religiøs symbolikk og teologisk tale om Gud i et kritisk kjønnsperspektiv.»

Hjelp?

Jøss. Skal du ta grunnfag i Dan Browns samlede forfatterskap?

Teiting!
Det er akkurat de to valgfagene (av tre) jeg ikke har. Hva skjedde med evangeliene som gikk tapt? Det er selvsagt det du skulle valgt.

Elisabeth: Takkers.

Elvis: Det samme sa jeg.

VamPus: Ja. Det kan du igrunn trygt si. :D

Isk: Hehe, jeg er enkeltemnegutt og tok det jeg fikk. Sannsynligvis blir det bare eksamen i «Når Gud blir kvinne».

Siri: Du må jo si fra! Jeg er faktisk oppmeldt til eksamen i Evangeliene som gikk tapt også, men det ser ut til at jeg ikke fikk undervisningsopptak. Da hjelper ikke eksamensmelding stort, når det er obligatoriske oppmøter, liksom.

Virker som du går på samme studium som Fruen min… bare se etter den søteste jenta og ikke skyt henne :P

Atte hæ? Er det obligatorisk oppmøte der? Hm… jeg må følge bedre med.

BB: Jeg tar bare enkeltemner, men kan godt regnes som «halvblods religionsstudent». Madammen min går også på kristendom-bachelor, så jeg kan nesten ikke gå med på at Fru Bunny er den søteste, ass. Selv om TF flommer over at søte kvinns.

Siri: Tommelfingeregel: Alltid obligatorisk oppmøte til seminargrupper. Forelesninger er sjelden så obligatoriske.

Aha… men evangeliene som gikk tapt har bare forelesninger, vel?

Jepp, det stemmer visst. Jeg får ringe UiO og høre om jeg er skikkelig oppmeldt eller ikke.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.