Kjæresten min er kommunist!

Ok. Det var en jug. Madammen her i huset er ikke spesielt politisk engasjert. Men her er en liten forumperle om en ung dame som virkelig tar politikken til nye høyder/dybder!

Fra debattant bondeanger: Det er sikkert fordi hun synes du er en kjekk og oppegående kar hun prøver å få presse flest mulig mannlige kjønnsorganer inn i seg på kortest mulig tid.

Et par forumperler til finner du her.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Guri! Leser du VG-forumer? Jeg skjønner jo at det kan være en kilde til inspirasjon for bloggposter, men det er vel som å legge hjernen sin i løsemidler?

Ble du skuffa nå, VamPus? :D Jeg holder meg mest på fotballdeorumet og mat & drikke. Mest det siste, egentlig. Lurker rundt. Skriver litt selv og, av og til. VGD har inspirert mer enn en post, skal jeg si deg. :D Ikke alle kan være politikkflinkiser eller LoRdX, noen MÅ jukse! For øvrig stemmer jo det du sier om hjernen i løsmidler, det gode debattnivået der er ikke-eksisterende.

Jeg er forresten litt fornærmet over at jeg aldri fikk en sånn stilig «NY» i bloggrullen din. Date med Ole i bytte? Dere er jo begge Høire-damer. Fnis. Aaah, det søte liv som blogghore må aldri ende ta. :D

Der minte du meg på hvorfor jeg sluttet å lese de forumene for en del år siden. Spesielt ettersom det innlegget du gjenga ikke en gang var av det mest skrudde.

:o/

:D

hehe…
noen har svært så spennende liv.

Kjæresten er kommunist? Lederen av Litteraturhuset i Oslo er det også. Det finnes svin overalt.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.