Steve Irwin (1962 – 2006)

steve
Krokodillejegeren himself har vandra, en ekkel fisk tok kål på ham ved Port Douglas i Australia. Jævlig råttent gjort. Du får kose med krokodiller i etterlivet, Steve.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Dette er jo en nyhet som ikke akkurat kommer som et sjokk. Men trist er det. Hans engasjement for «the wildlife» var jo helt utrolig. Hvor mange ganger stod ikke han og holdt noe alldeles heslig i halen, noe så stygt at ikke en gang mora kunne vært glad i det, og sa; – Isn’t she a beauty? ;-)

Det er uansett sikkert nok krokodiller å slåss med der han er nå.

M:)rten

Sånn som han holdt på var det vel nesten bare et spørsmål om tid?
Men trist er det uansett.

Mannen og jeg, og sikkert noen millioner andre, har ventet på det, som om det var en motorstopp eller «tom for kaffe»-situation..
Hvil i fred og kos deg så godt du kan i himmelen, der alle dyr er snille. Til og med krokodillene.
RIP.

Kva har denne mannen gjort? Bortsett frå å jakte krokodillar då. Har eg gått glipp av noko stort i det siste? Aldri høyrt om han før…

Nå var det en giftig rokke, og ikke bare «en fisk» som drepte han. Vi må gi mannen litt verdighet her :P

Ellers vil jeg tipse om mannen i denne lenken: http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/09/04/475739.html

Vinglingen hans er imponerende. Det er vel bare Venstre og KrF av de «store» (eller skal vi heller si «kjente», siden oppslutningen til sistnevnte parti ligger farlig nær sperregrensen) partiene han ikke har vært innom? Hehe, morsomt med folk som aldri kan bestemme seg.

Jeg er sterkt uenig i at fisken som tok livet hans, en Manta Ray (tror de kalles Djevelrokke på norsk) er en ekkel fisk. Det er definitivt en av havets mer fascinerende skapninger – nærmest innhyllet i mystikk og myter. Håper virkelig ikke at denne hendelsen fører til jakt på disse dyra. Se http://en.wikipedia.org/wiki/Manta_ray

så det var en manta ray som drepte han?

jeg har dykket i australia.. og en av dykkene fikk vi besøk av to manta rayer med et vingespenn på omtrent 4,5 meter. det var helt fantastisk.. men men.. det eneste som overrasker meg en liten smule var at det ikke var ungen hans som ble spist av en krokodille (sånn som han dreiv å veiva med den nyfødte jenta si foran kjeften på et schwært beist av en krokodille) først, men the man himself som måtte bite i gresset.. hvil i fred steve..

anders: bare så det er sagt, det var sønnen Bob han veiva med foran krokodille munnen.

Rutha: auch.. og jeg som trodde jeg hadde mine Irwin kunskaper på det rene.. sorry. det skal ikke gjenta seg.

Asbjørn: Tja, gjort og gjort. Han har laget en del programmer om australsk dyreliv, han styrte vel Australia Zoo en periode.. Han er vel mest av alt en TV-kjendis. Australias statsminister var helt på gråten da han uttalte seg tidligere, men du skal ikke se bort i fra at det var på vegne av PR-folka sine. Steve Irwin har nok mest av alt vært en utrolig reklame for Australia – og en kultfigur blant tv-tittere.

Anonym: Hehe, Hedstrøm fornekter seg ikke..

Peter: Ekkel fisk. Basta. Ekkelt å kverke Steve.

Anders & Rutha: GEt a room. ;P

Det var jo bare et tidsspørsmål.

Men uansett: R.I.P., Steve.

Han har jo faktisk gjort en ting veldig rett i den tiden han hadde. Selv om alt han gjorde på TV så veldig overdrevet ut så er ike det så langt unna det du ser folk gjøre i dyreparker i utlandigheten. Og han er en skikkelig «larrikin», for å ozzifisere litt.

Nei, det han har gjort rett er at han har gitt veldig mye tilbake. Han har skapt jobber i lokalmiljøet, han har tatt vare på mange dyr, han har startet ett fond som rehabiliterer trafikkskadde dyr, han har gitt penger til utdanning og beavring av og om dyremiljøer i uland der lokalbefolkningen før hadde jaktet på dyrene (nå lar de overbetalende hvite folk komme å se på de istedet, mye bedre (screw the white man!)).

Forsåvidt ikke en manta ray, men en sting ray (piggrokke).

Stoffern: Ja, han gjorde nok mer for Australia enn mange liker å tro. Fin fyr. Slem fisk.

Rokken som tok livet av Steve Irwin var en relativt stor bull ray (Dasyatis brevicaudata). Det er en ganske sky, og ikke på langt nær en ekkel fisk. Dette er helt klart et tilfelle av en fisk som følte seg truet og forsvarte seg, og maksimal uflaks for Steve. Han ble en av totalt tre mennesker som noensinne har blitt drept av rokker i Australia.

Ekkel fisk.

Norske medier kaller den ekle fisken for en piggskate.

Kan vi ikke bare være enige om «ekkel fisk»?

Norske medier tar feil. Piggskate (Raja clavata) og bull ray (Dasyatis brevicaudata) er to vidt forskjellige arter.

«Ekkel fisk», noen?

Iversen, hadde du omtalt en kenguru som ekkel om en slik en hadde tatt livet av ham?

En «ekkel kenguru»? Ja.

Ekkel fisk, uten tvil.

Wikipedia sier også piggskate.

«Steve Irwin (pictured), star of the television show The Crocodile Hunter, is killed by a stingray while filming an underwater documentary off the coast of Australia.»

Eller for å være mer spesifikk: «Short-tail stingray or bull ray, Dasyatis brevicaudata (Hutton, 1875).»

Nei. Wikipedia sier stingray, men det kan ikke uten videre oversettes som piggrokke. Piggrokke er navnet på én spesifikk fiskeart (Raja clavata). Det norske ordet for stingray er derimot rokke. Alle piggrokker er rokker, men alle rokker er ikke piggrokker. Skjønner?

Det var ikke en Manta rokke der dræbte Steve!!!!!!!!!!!! Det var en pilrokke! Det er en helt anden slags! Mantaer er ganske uskadelige!!!!!!!!

Hello

I want to all of you know, World is mine, and yoursite good

Bye

The site looks great ! Thanks for all your help ( past, present and future !)

fuck alle sammen

jævla kukksyugere

nerder

R.I.P you will always be in my heart.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.